Dobrodošli na site !
IZ SVIJETA OFF ROADA
AUTOSPORT
OSTALO
ZABAVA
KONTAKT
SPONZORI
ZENTEREN - off road center
OPREMA I PRIBOR ZA LOV - Zagreb, Ilica 132 - tel.: (01) 377 22 43
ACT Rebus
najbolji webhosting u HR!
renoviranje kaseta i tonera
komunalne usluge...
Tooomek
Alan Ford Eskort
BlueDevil
Tomislav Pavić
Tzac
Mario Šoštarić
Davor Zgrablić
Hello Kitty
Neba
Limarija Brezovec
ZANIMLJIVOSTI

logo portala
ORK Schnee

AKO NISTE ZNALI...

RJEČNIK
EU dictionary - Englesko-hrvatski i hrvatsko-engleski rječnik s velikom bazom riječi dostupan online.

I N F O

» AUTOSPORT
» HR-AUTOSPORT

--------------
Od listopada 2008. će se na kioscima prodavati novi 4x4 & SUV Magazin koji će izlaziti svaka 2 mjeseca. Razlika među tipiziranim magazinima o SUV vozilima je da će ovaj magazin posvetiti malo prostora i pravim off roaderima. Prvi broj je u prodaji od 06.10.2008.
--------------

10 godina CROATIA TROPHY-a obilježilo je sudjelovanje i 6 posada iz Hrvatske. Do sada su boje Lijepe Naše branile jedna ili dvije domaće posade, a nadamo se da će ih već slijedeće godine biti više.
--------------
ORKSchnee je još jedan od novijih klubova, a to su i ORK Kameni Svati, ORK Hruševec Kupljenski i ORK Lobor.

--------------
Hrvatski Autocrosseri druže se na Off road FORUMU u rubrici AUTOCROSS. Slobodni ste pridružiti se i sudjelovati u kreiranju noviteta i probijanja tog sporta.
--------------

ANKETA
Koje webstranice off road klubova po vama NISU ZAPUŠTENE?
Križevci
Kameni svati
Kamo Oko Vidi
Bura 4x4
Schnee
Sv. I. Zelina
Sub. Podravska
Kneginec
Kutina
Vrbovec
Uspon 4x4
ZG OFF ROAD
No Limits
4x4 Barban
eXTReMe Tracker


1. Čazmanski ORC rally 2008
01.04.2008.
Open Rally Challenge by Sanda Tloić
Prošli vikend 28. i 29. 03. 2008. službeno je počela Rally sezona 2008. Ne kao obično Prvenstvom Hrvatske, već novitetom, prvom utrkom Open Rally Challenga u organizaciji Moto Rally Kluba „Dakar“ iz Zagreba pod vodstvom Dražena Ćurića – Ćure.
Tako će ove godine svi ljubitelji rally-a moći uživati ...
 
1. Čazmanski ORC rally - najava
26.03.2008.
TP-Autosport

Sa početkom u petak 28.03. u 20 sati startom prvog automobila počinje prva ORC rally utrka u Hrvatskoj. Ove sezone je to i prva domaća rally utrka. Vozi se ukupno 7 brzinskih ispita kombinirane podloge (asfalt i makadam) u dužini od 83,25 km, odnosno dužini cijelog itinerera utrke 244,78 km.
U petak nas očekuje superspecial ispit u dužini od 6 km ulicama grada Čazme koji će privući veliki broj gledatelja i navijača. Za utrku su prijavljeni gotovo svi domaći rally vozači i očekuje se velika borba po klasama. Drugog dana utrke, u subotu 29.03. u tri kruga voze se dva brzinska ispita, ukupno šest. Jedan je brzinski ispit djelomično na makadamskoj podlozi gdje se očekuju vrlo atraktivni prolasci prijavljenih posada. Drugi brzinac djelomično prolazi kroz grad Čazmu.
Uz atraktivnu rally utrku prije početka prvog brzinskog ispita svoje će umijeće pokazati šest najboljih domaćih vozača drifta u polusatnom performansu.
Kako se utrka održava u sklopu proslave dana grada u Čazmi nas očekuje i bogat prigodni program. Prognoza vremena za petak i subotu je suho vrijeme.
Službena najava :
Uz tradicionalni 33. supermaraton «Od Kaptola do Kaptola» ove godine imate priliku, po prvi puta u Čazmi i okolici promatrati veliko rally natjecanje pod nazivom «1. Čazmanski ORC rally», koji će se održati u petak i subotu 28/29.03.2008 godine.
Organizator natjecanja je MOTO RALLY KLUB «DAKAR» ZAGREB, a glavni pokrovitelj GRAD ČAZMA.
Start natjecanja je 28.03. u 19:00 sati ispred Autobusnog kolodvora u Moslavačkoj ulici. Prvi brzinski ispit sa startom u 20:04 iz Česmanske ulice prolazi zatim Livadarskom, Kralja Tomislava, Moslavačkom, Voćarskom, Sv. Andrije, Milana Novačića, i trgom Čazmanskog Kaptola.
Nakon tri provežena kruga cilj je u Livadarskoj ulici prema školi.
Navedene prometnice i sve njima prilazne ulice biti će zatvorene za javni promet od 19:30 do 21:30 sati.
Drugog dana, 29.03. u Čazmi se tri puta vozi brzinski ispit sa startom u 11:22, 13:23 i 15:24. Start je u Ulici Svetog Andrije kod križanja s ulicom Kralja Tomislava, dalje se vozi prema Grabovnici, pa desno u ulicu Matije Gupca, zatim opet desno u Moslavačku i krug se zatvara u ulici Kralja Tomislava. Prva dva ispita vozači voze po dva, a u trećem nastupu tri kruga. Cilj je u ulici Kralja Tomislava kod Doma zdravlja.
Nevedene prometnice i sve prilazne ulice i ceste biti će zatvorene za javni promet od 10:30 do 16:30 sati.

Lista prijava ORC-Čazma-karta
Satnica Letak za gledatelje
BI-1-Čazma-centar Vodič za gledatelje Čazma 2008
BI-2-4-6-Miklouš-karta PRESS obrazac
BI-3-5-7-Čazma-karta  
 
OBAVIJEST za sve klubove - članice ZAS-a
11.03.2008.
Zagrebački automobilistički savez je zaključio Ugovor o poslovnoj suradnji sa tvrtkom „Milenij hoteli“ d.o.o. iz Opatije kojim se osiguravaju vrlo povoljne cijene smještaja za članove zagrebačkih auto i karting klubova (i njihovu pratnju), tijekom športske sezone.
Hotel Agava****
285 kn (39 EUR) po osobi u dvokrevetnoj sobi, noćenje s doručkom;
329 kn (45 EUR) za jednokrevetnu sobu, noćenje s doručkom.
Grand hotel 4 opatijska cvijeta****
358 kn (49 EUR) po osobi u dvokrevetnoj sobi, noćenje s doručkom, korištenje bazena;
402 kn (55 EUR) za jednokrevetnu sobu, noćenje s doručkom, korištenje bazena.
Korištenje usluga članovi klubova-članica ZAS-a moći će realizirati izravnom pojedinačnom ili zajedničkom prijavom/rezervacijom, pri čemu je potrebno legitimirati status člana, športskom licencom (vozačkom ili sudačkom) nositelja prijave/rezervacije.
Sve korištene usluge korisnici plaćaju sami na recepciji hotela, sukladno poslovnim pravilima „Milenij hotela“ d.o.o.
Rezervacije možete obaviti E-mailom na adresi: info@milenijhoteli.hr
Više o hotelima na: www.milenijhoteli.hr
UVJETI ZA REZERVACIJU „MILENIJ HOTELI“ d.o.o. Opatija
Prema ugovoru za članove klubova-članica ZAS-a:
» za izvršenje rezervacije za smještaj, potrebno je kontaktirati rezervacijski centar „Milenij hotela“, na telefonski broj +385 51 278 007 ili e-mail adresu
info@milenijhoteli.hr
» pri izvršenju rezervacije potrebno je navesti broj športske licence
» ukupni troškovi smještaja plaćaju se na recepciji hotela
» u slučaju 100%-tne popunjenosti hotela, „Milenij hoteli“ ne jamče potvrdu
rezervacije
» u slučaju otkaza rezervacije, potrebno je kontaktirati „Milenij hotele“ najmanje 24 sata prije dana dolaska
 
ZAVRŠNA SLUŽBENA OBAVIJEST - CŠFK
10.03.2008.
Auto klub DELTA Zagreb
„Croatia Škoda Fabia kup“


Ovime obaviještavamo sve sudionike ciklusa „Croatia Škoda Fabia kupa 2005.-2007.“, te sve one koji su pokazali određeni interes za neki drugi oblik njegovog nastavka i proširenja sa vozilima nove Škoda Fabie 1.4 16v, da tvrtka „P.Z. Auto“ d.o.o. iz Zagreba takav projekt nije ocijenila poslovno interesantnim.
Koristimo priliku da se ovim putem još jednom zahvalimo „Škoda-Auto“ a.s. i „P.Z. Auto“ d.o.o. te drugim sponzorima i partnerimana velikoj pomoći i potpori u organizaciji CŠFK od 2005.-2007. godine, nadajući se da smo opravdali ukazano povjerenje.
Isto tako veliko hvala klubovima, vozačima, mehaničarima i njihovoj pratnji, te Organizatorima priredbi na kojima smo nastupali, vjerujući da će se i naši budući susreti odvijati u duhu športa i prijateljstva kakvo je protekle tri godine vladalo našim Kupom.

Izvršni direktor CŠFK-a: Berislav Čegelj
Voditelj CŠFK-a: Slaven Dedić
 
Auto rally Slatina 2008.
03.03.2008.
plakat
Organizator Auto rallya Slatina je Radio Slatina. Bogate nagrade za natjecatelje, prvi u klasi dobiva tisuću kuna. Četiri su ispita spretnosti, početak prve vožnje je u 9:30. Mjesto održavanja je Trg sv. Josipa. U sklopu rally–a održava se i auto sajam. Riječ je o drugom po redu, prošle godine odaziv vozača bio je dobar, a ove godine imamo najave vozača iz brojnih gradova iz okolice.
Vanja Margetić
 
"35. INA Croatia delta rally"
28.02.2008.
PREDSJEDNIK REPUBLIKE HRVATSKE POČASNI POKROVITELJ "35. INA Croatia delta rally"
Iz Ureda Predsjednika Republike Hrvatske, na adresu Auto kluba "Delta" Zagreb 26.02.2008.g., ponovno je stigla radosna vijest.
Predsjednik Republike Hrvatske g. Stjepan Mesić prihvatio je našu zamolbu za počasno pokroviteljstvo nad "35. INA Croatia delta rally-jem" za prvenstvo Europe, kojeg organiziramo od 22. - 24. svibnja 2008.g.
Ovo je predstavlja još jedno veliko priznanje za sve članove Auto kluba "Delta" Zagreb, ali hrvatski auto šport u cjelini da, u kontinuitetu od 15 godina, naša vodeća automobilistička priredba dobiva najviše državno počasno pokroviteljstvo.

Berislav Čegelj
glavni tajnik Auto klub "Delta" Zagreb
 
© schnee - 2004-2009. Sva prava pridržana. l Autorska prava

Osvježeno: 12.04.2008.