ODGAĐA SE “OFFROAD ADVENTURE CAMP 2017.”

Nevrijeme koje ovih dana gospodari cijelim svijetom u vidu oluja, potresa i poplava, djelomično je zahvatilo i našu zemlju, te je zbog poplave i oštećenja na Offroad parku na kojem se trebao održavati 1. Offroad Adventure Camp 2017., isti događaj odgođen.
Organizator je objavio i ovo priopćenje za javnost:

Offroad Camp
Zagreb, 21. rujna 2017.

Prvi i jedinstveni međunarodni sajam automobila, motocikala te kamping i prateće opreme za boravak u prirodi koji se trebao održati od 27. rujna do 1. listopada kod Westgate Shopping Citiya u Zaprešiću, odgođen je do daljnjega zbog nepovoljnih vremenskih prilika.

Izuzetno nepovoljne vremenske prilike koje su zadesile Hrvatsku posljednjih nekoliko dana prouzročile su značajna oštećenja na Offroad parku u sklopu kojeg su se trebale održavati offroad prezentacije vozila, extreem offroad demonstracije i natjecanja te motocross demonstracije i natjecanja.

O novom terminu održavanja Offroad Adventure Campa organizatori će u najkraćem mogućem roku informirati javnost, a sve ostale informacije mogu se uskoro dobiti na našoj službenoj stranici: offroad-camp.eu, FB i Instagram profilu.

Notice for Offroad Adventure Camp 2017. (EN)

Podijeli