JRT osvrt: Kumrovečki rally

Slike: JRT

Jemrić Rally Team 2019Jemrić Rally Team:
Uspješan vikend je iza nas

Uspješan vikend u Kumrovcu je iza nas. Ne krijemo zadovoljstvo, iako je jedna naša posada Dorian Jemrić – Lana Trampuž zbog tehničkog kvara morala odustati. Teška staza bila je neumoljiva i dio staze, koji su tik pred reli raskopali komunalci postavljajući kanalizaciju, uvjetovali su da Dorian uđe na listu mnogih odustalih radi tehničkog kvara. No, ne žalimo, nego smo, dapače, jako zadovoljni Dorianovim nastupom koji je do odustajanja bio vodeći u klasi i bio brži od puno jačih automobila. Ipak je ovo njegov debi na reliju i pred njim je još puno učenja, a vjerujemo i dobrih rezultata.

Izjava Doriana Jemrić:

Jemrić Rally Team 2019“Što reći, bilo je nevjerojatno.

Iako nismo završili, mogu reći da sam zadovoljan što smo dokazali da možemo konkurirati.
Nastavit ćemo dalje tim tempom i jedva čekamo nove utrke.

Htio bih se zahvaliti svim prijateljima (oni znaju koji su) koji su došli i navijali za nas, mojem tati što je pripremio auto i šarafio do kasnih večernjih sati da bi mogao nastupiti…

Hvala tati i bratu Jeffreyu, svojim mentorima, na najboljoj školi i što su si dali truda da me nauče i pokažu čim više mogu…

Hvala mami Maji što se potrudila da su nam sve stvari na mjestu i da ne budemo gladni i dedi Iveku na podršci za sve nas.

Hvala svima na podršci i čestitkama, te se nadam da se vidimo na rally-ju Opatija početkom mjeseca svibnja.”

Jemrić Rally Team 2019Posada Tomislav Jeffrey Jemrić – Tomislav Tomašković rutinirano su došli do cilja, iako ni njih teška staza i oštećenja na cesti nisu zaobišla, uzrokovajući kvarove na automobilu, koji su srećom, bili otklonjeni u boksu.

Jeffreyjev je cilj svakako ispunjen, a to je privikavanje na novi auto i doći do cilja relija.

Na kraju je osvojio izvanredno 5. mjesto u klasi, daleko najteže konkurencije.

Izjava Tomislava Jeffrey Jemrić:

“Rally Kumrovec je za mene bio kao trening, rezultat nije bio bitan, bilo je bitno da se čim više upoznam s novim automobilom.
Rally je bio jako težak i zahtjevan, ne samo za nas nego i za sve posade, ali uz sve poteškoće uspjeli smo doći do cilja.
Hvala cijelom timu na pomoći u boksu, tati na pripremi auta, sponzorima (SKF, MC JAKOVIĆ) i cijeloj obitelji na potpori”

Jemrić Rally Team 2019Posada Branko Jemrić – Milan Vignjević, ovaj put u službi organizatora, vozili su kao predvozači i uživali u svakom odvoženom kilometru.

Ovim putem se zahvaljujemo organizatoru „8. INA Rally Kumrovec 2019.AK Delta sport, na ukazanom povjerenju i zahvalama nakon relija.

Tu smo da pomognemo jedni drugima koliko možemo.

 

Izjava Branka Jemrić:

“S ponosom mogu reći da su moja dva juniora budućnost hrvatskog relija, koje očekuju vrhunski rezultati, a na cilju relija nije izostala ponosna suza radosnica.

Sezona je duga i naporna, tako da su pripreme za sljedeći nastup već počele.

Čestitam mojim sinovima na odličnim vožnjama i posebna zahvala svim našim suvozačima na debelim živcima.

VELIKO HVALA : M.C. JAKOVIĆ, AKK AD-ASTRA, SKF i DS PLUS…  HVALA, HVALA, HVALA!!!!

Veliko HVALA i našim prijateljima koji su uvijek tu kad nam trebaju Drago Jaković, Ivan Sever, šefica Maja, Siniša Brajković, Damir Slunjski, Milko, Ante Ujević, Damir i Dario Stanković i mnogi koji su nam pomogli, a trenutno se ne mogu sjetiti.”