Jemrić Rally Team u novu sezonu u novim bojama

Slike: Toni Stilinović i Tomislav Jeffrey Jemrić//

Jemrić rally team 2019Nova sezona za Jemrić Rally Team donosi i nove promjene.

Prije svega u dizajnu automobila, koji je osmislio Tomislav Jeffrey Jemrić, a i u vozačkim posadama.

Posada Tomislav Jeffrey Jemrić – Tomislav Tomašković, nakon osvajanja naslova juniorskog prvaka u reliju 2018. , ove sezone potpuno zasluženo prelazi u višu klasu (Klasa 2) s vozilom Škoda Fabia RS, koju je do sada vozio višestruki prvak Branko Jemrić.

Jeffreyeva vrhunska priprema i profesionalan pristup svakom reliju, sigurno će s vremenom pokazati da je riječ o iznimno talentiranom vozaču čije vrijeme tek dolazi. Na mjestu suvozača i ove godine sjedit će prekaljeni, iznimno pouzdan, dugogodišnji član JRT-a, Tomislav Tomašković.

Debitanti u rally disciplini

Posada Dorian Jemrić – Lana Trampuž, nakon prošlosezonskih debitantskih vrhunskih vožnji u disciplinama autoslalom i formula driver, ove godine će debitirati u disciplini reli. Ovo je godina učenja i uz mentorstvo starijeg brata Jeffreya i tate Bumbara, uz zasad nekonkurentan automobil u klasi, prave rezultate očekujemo tek u bliskoj budućnosti.

Automobil s kojim će Dorian nastupati je prošlogodišnji Jeffreyev auto Škoda Fabia 1,4 16v. Na suvozačkom mjestu sjedit će Lana Trampuž, kojoj je ovo prvi susret s automobilizmom, ali već pokazani talent (na treninzima) i jaka volja, pokazatelji su da se radi o budućoj vrhunskoj suvozačici.

Jemrić rally team 2019

“Prisilna” nula

Posada Branko Jemrić – Milan Vignjević ove sezone planiraju voziti kao predvozači na što više relija.

Trenutno će voziti Škodu Fabiju 1,4 , koja nema ugrađen zaštiti kavez i to je razlog zašto ne voze u konkurenciji.

Automobil za pravu konkurenciju je već u pripremi i na slaganju u radioni „Škoda velemajstora“ Drage Jakovića (M.C. Jaković).

Milan Vignjević nakon pet godina pauze, vraća se u automobilizam kao suvozač, ali očekujte ga i kao vozača na natjecanjima formule driver i autoslaloma.

Ne zaboravimo ni „šeficu“ Maju koja je dugogodišnja „pčela radilica“ na svim relijima gdje nastupamo.

Glavni cilj JRT-a je već ostvaren, a to je ulaganje u mlade snage hrvatskih vozača, što je prioritet opstanka automobilizma u Hrvatskoj. JRT se svakim danom širi i svojim entuzijazmom i ljubavi prema autosportu na bilo koji način pomaže mlade vozače.

Bez sljedećih sponzora i partnera JRT sigurno ne bi opstao i preživio, zato VELIKO HVALA :
M.C. JAKOVIĆ, AKK AD-ASTRA, SKF i DS PLUS… HVALA, HVALA, HVALA!!!!

Svakako se zahvaljujemo i našim prijateljima koji su uvijek tu kad nam trebaju Drago Jaković, Ivan Sever, Siniša Brajković, Damir Slunjski, Milko, Ante Ujević, Damir i Dario Stanković i mnogi koji su nam pomogli, a trenutno se ne mogu sjetiti.

Na kraju vas sve pozivamo da dođete na otvaranje reli sezone u Kumrovec na 8. Ina Kumrovečki rally, da podržite naš tim i sve vozače i timove koji će nastupiti.

Puno relijaških pozdrava od JRT-a… vidimo se u Kumrovcu.