Dobrodošli na site !
IZ SVIJETA OFF ROADA
AUTOSPORT
OSTALO
ZABAVA
KONTAKT
SPONZORI
ZENTEREN - off road center
OPREMA I PRIBOR ZA LOV - Zagreb, Ilica 132 - tel.: (01) 377 22 43
ACT Rebus
najbolji webhosting u HR!
renoviranje kaseta i tonera
komunalne usluge...
Tooomek
Alan Ford Eskort
BlueDevil
Tomislav Pavić
Tzac
Mario Šoštarić
Davor Zgrablić
Hello Kitty
Neba
Limarija Brezovec
logo portala
ORK Schnee

AKO NISTE ZNALI...

RJEČNIK
EU dictionary - Englesko-hrvatski i hrvatsko-engleski rječnik s velikom bazom riječi dostupan online.

I N F O

» AUTOSPORT
» HR-AUTOSPORT

--------------
Od listopada 2008. će se na kioscima prodavati novi 4x4 & SUV Magazin koji će izlaziti svaka 2 mjeseca. Razlika među tipiziranim magazinima o SUV vozilima je da će ovaj magazin posvetiti malo prostora i pravim off roaderima. Prvi broj je u prodaji od 06.10.2008.
--------------

10 godina CROATIA TROPHY-a obilježilo je sudjelovanje i 6 posada iz Hrvatske. Do sada su boje Lijepe Naše branile jedna ili dvije domaće posade, a nadamo se da će ih već slijedeće godine biti više.
--------------
ORKSchnee je još jedan od novijih klubova, a to su i ORK Kameni Svati, ORK Hruševec Kupljenski i ORK Lobor.

--------------
Hrvatski Autocrosseri druže se na Off road FORUMU u rubrici AUTOCROSS. Slobodni ste pridružiti se i sudjelovati u kreiranju noviteta i probijanja tog sporta.
--------------

ANKETA
Koje webstranice off road klubova po vama NISU ZAPUŠTENE?
Križevci
Kameni svati
Kamo Oko Vidi
Bura 4x4
Schnee
Sv. I. Zelina
Sub. Podravska
Kneginec
Kutina
Vrbovec
Uspon 4x4
ZG OFF ROAD
No Limits
4x4 Barban
eXTReMe Tracker


Baba Vanga...
26.10.2008.
Među raznim "fora mailovima", stigao je i jedan o proročanstvima Vangelie Gušterove, u svijetu poznate kao Babe Vange. Vjerojatno ste svi čuli za baba Vangu, a neki su sigurno i znali za ova proročanstva. Ali evo kratke biografije i njenih veoma zanimljivih predviđanja. Kako vam se čine i što mislite, koliko je sve ovo realno?
3. svjetski rat počinje 2010. ...
 
Mahindra GOA Pick Up - indijski terenac
09.10.2008.
Na testiranje je od strane generalnog uvoznika Mahindra vozila za Hrvatsku, poduzeća PANDA d.o.o. iz Čakovca, ustupljena Mahindra Goa Pick Up koju smo isprobali na off road poligonu ORC Kneginec, kojem ovom prilikom zahvaljujemo na ustupu poligona.
Kako je kiša dan ranije dobro nakvasila poligon, postojala je mogućnost da Mahindra ...
 
Kemex Delta sponzor HOO u Kini
23.08.2008.
Kemex Delta d.o.o kao Generalni Uvoznik vozila kineskih vozila GREAT WALL MOTOR (GWM) i Hrvatski Olimpijski Odbor (HOO) ove su godine za vrijeme Olimpijskih Igara u Kini ostvarili odličnu suradnju.
Predmet suradnje je sponzoriranje HOO-a tijekom boravka u Kini, čime vozila GWM postaju službena vozila HOO-a za vrijeme Olimpijade. Kemex Delta i GWM zajedno su organizirali da se HOO sponzorira sa 8 vozila od čega su 4 SUV vozila, modeli Hover koji...
 
Obavijest o "Varalici iz Siska"
27.04.2008.
Na forumu je jedan forumaš stavio obavijest i zamolio da se javnost upozna sa "varalicom iz Siska". Ukratko, izvršena je prijava policiji koja već ima prijave na isto ime pa nije loše da se i sami upoznate sa načinom na koji dotični "radi". Evo i link na forum, a ako imate slične informacije, slobodno ih javite kako bi se svi (ili bar neki) mogli na vrijeme upozoriti na prevaranta.
 
Noina Arka...
26.02.2008.
Noina Arka pokrenula je veliku humanitarnu akciju za kupnju zemljišta i izgradnju vlastitog skloništa za napuštene, skotne, ranjene, invalidne, zlostavljane i starije životinje kako nam se više nikada ne bi dogodilo da o sudbini naših štićenika odlučuje netko drugi. Naime, na našu veliku žalost, Noina Arka primorana je napustiti privremeno prihvatilište za napuštene životinje u Svetoj Klari, s obzirom da se to područje zadnjih godina urbaniziralo i gusto naselilo, a novi su stanari izjavili da ne žele napuštene pse u svojem susjedstvu. Vrata azila moraju se zauvijek zatvoriti 1. travnja 2008. godine.
Namjera nam je na ovaj način prikupiti dio potrebnog novca za kupnju vlastitoga zemljišta i izgradnju azila, kako nam se više nikad ne bi dogodila ovakva situacija u kojoj smo sada-pod pritiskom naloga za iseljenje, a bez odgovarajućeg zamjenskog prostora za šezdesetak psećih duša.
Za buduće sklonište tražimo zemljište veličine 3.000-10.000 m2 s već postojećom infrastrukturom (voda, struja) i na udaljenosti do 20 km od Zagreba.
U obzir dolaze i ponude besplatnog korištenja zemljišta na određeno vrijeme. Volite li životinje i želite li pomoći u izgradnji skloništa, zahvaljujemo Vam na dobrovoljnim prilozima koje možete uplatiti na dolje navedeni broj računa, posebno otvorenog za ovu akciju.
Žiro račun akcije: 2360000-1500142333 (Zagrebačka banka)
Devizni račun: 21000338879
IBAN HR9823600001101542052
SWIFT:ZABAHR2X
Koordinator akcije: martina.mance@gmail.com
GSM: +385 (0) 91 621 00 54
 

<< 6 >> < 5 >

© schnee - 2004-2009. Sva prava pridržana. l Autorska prava

Osvježeno: 26.10.2008.