WBVC za publiku – sutra i u subotu

WBVC za publikuSutra i u subotu je WBVC za publiku. Ako ste u mogućnosti, navratite jer vožnju po roadbooku teško da ćete moći pogledati i pratiti kao vožnje na poligonu.

A sutra (srijeda, 23.10.2019.) se na poligonu u Cunjskoj vali voze kružne vožnje, dok će u subutu biti najzanimljiviji dio za pogledati masovni start i Super Xtrem na istom mjestu.

Ukoliko ne znate gdje se nalazi novi poligon, Google koordinate su:
E14 00’39” N45 23’17”.

Jučer je na poligonu vožen prolog. Ove godine je naglasak bio na laporu, tako da su obje klase (Challenge i Wild Trophy) najteži dio morale svladati upravo na podlozi od lapora.

Danas se vozila prva etapa roadbooka, dok je sutra, nakon kružnih vožnji na poligonu, na redu druga etapa – noćni roadbook.

WBVC najava 2019.Biti će naporan dan jer će natjecatelji (ali i organizator – ORC Kamo oko vidi) imati vremena samo za pripremu rezultata i startnih listi, te brzinsku večeru.

Raspored vožnji za srijedu, 23.10. počinje s kružnim vožnjama u 11,00 sati, a start prvog vozila na noćnu etapu u 22,00 sata.

Iskoristite priliku i pogledajte vozila koja u našoj zemlji možete pogledati u prilici “WBVC za publiku” samo jednom u godini – u Buzetu, na Wild Boar Valley Challenge.

WBVC satnica