PROGRAM I SATNICA ORK KRIŽEVCI

Za 5 dana će se opet okupiti ekipa na križevačkom druženju off roadera.

U ranijem tekstu je navedeno da se ove godine mijenja lokacija (Osijek Vojakovački), da se starta u petak – 08.09.2017. kad se vozi noćni road book koji će se zasebno nagrađivati i rezultat neće biti pribrajan subotnjem i u nedjeljnom, spomenuta je kotizacija i što uključuje, informacije za avansno plaćanje i sl.

Sada se mogu dodati detaljnije informacije oko ovog događanja, pa tako organizator ORK Križevci, kaže da je noćni road book dugačak 20 km, u subotu 50 km sa 6 PI, a u nedjelju 12 km sa 2 PI.

Redoslijedom prijava će se dobivati i startni brojevi, a prema tome će se i startati na road book. Uključen je i petak pa tako svi koji dođu odvoziti noćni road book, prema dobivenim brojevima će startati i u subotu.

Za hardaše je obavezna kaciga i tvrdi krov, odnosno rollbar, dok je za softaše kaciga poželjna, kao i vitlo (organizatoru na trasiranju nije bilo potrebno, međutim, ovisno o vremenskim uvjetima ili mogućnostima vozila ili samog vozača, vitlo bi nekima moglo dobro doći iako nije uvjet).

Okupljanje u petak počinje u 18,00 sati i biti će omogućeno do 20,30 sati kada počinje brifing i otvorenje ovog druženja, a na prvu etapu se starta 15-ak minuta nakon brifinga (20,45h).

Očekivano vrijeme povratka sa noćne dionice je do 23,00 sata za kada je predviđena večera i druženje uz logorsku vatru.

Pogledajte Program ORK Križevci u cijelosti za sve dane (www.schnee-hr.com…/krizevci2017.pdf).

Podijeli