OFF ROAD DRUŽENJE – ŠIRINEC 2010.

Od petka do nedjelje (10-12.09.2010.) održavalo se off road druženje Širinec 2010. koje je organizirao AK Križ uz suradnju ORK Schnee.

U ponudi je bilo druženje s početkom u petak poslije podne, zezancija, dobra i obilna klopa, vožnja po poligonu…

U subotu se nakon doručka krenulo na kružnu vožnjicu kroz centar Križa, kratka pauza uz pićence i kavicu u samom centru u kojem su se zadnjih dana održavali “Dani Općine Križ” te je bilo i koncerata za sve uzraste od mladih grupa, preko Kiće Slabinca i Zdenke Kovačiček, do koncerta limene glazbe i drugih, “Dani slastica”, lunapark za klince i još mnogo drugih zanimacija za djecu i odrasle, u koju su se uključili i off roaderi sa terenskim vozilima i off road vožnjom u nedjelju na poligonu obitelji Hrastić u Širincu.

Vozilo se po obližnjim šumskim i poljskim putovima, degustirala se domaća rakija, vino, voće…

Iako je kiša koja je padala natopila cijeli teren, a posebno poligon, u nedjelju je nebo poštedjelo sve prisutne te je bilo suho i povremeno sunčano, a blato ipak nije spriječilo mještane da se odazovu.

Za sve pristigle, cure – na čelu s Renatom, Božicom, Mirjanom i Monikom, su priredile besplatni ručak po izboru (domaća juha, odojak, gulaš, kotlovina…).

Organizatori se zahvaljuju svima koji su se odazvali u bilo kojem pogledu – predstavnicima Općine Križ – Načelnici, Pročelniku i dr., druželjubivim lovcima koji su nesebično pomogli ustupanjem trasa, pokazivanjem trasa i lokacija zanimljivih off roaderima, najmu Lovačkog doma koji pruža sve usluge smještaja (sobe, wc, tuš…), Radio Ivanić Grad, i svima ostalima koji su bili uključeni u ovaj projekt.

Slike od petka do nedjelje se nalaze u fotogaleriji.

Podijeli