OBAVIJEST OFF ROAD KLUBOVIMA

Za nešto više od mjesec dana dogoditi će se 1. Offroad Adventure Camp, sajam vozila, opreme, raznih društava i klubova koji su uže ili šire vezani uz bilo kakav vid off roada.

Kako je na ovom sajmu predviđeno predstavljanje i off road klubova (ORK) i vozila njihovih članova (odnosi se na sve ORK bez obzira iz koje zemlje dolaze), mole se svi zainteresirani ORK da ispune prijavnice te da ih proslijede na mail: schneehr@gmail.com što prije.

Naime, uskoro se kreće u tiskanje kataloga IZLAGAČA te svi koji planiraju doći predstaviti svoj klub tako što će izložiti svoje vozilo i prezentirati ga medijima i posjetiteljima, trebali bi dostaviti Prijavnicu i kvalitetniji logo kluba koji predstavljaju kako bi se podaci i logo mogli pripremiti za tisak kataloga izlagača.

Off road sajam će trajati 5 dana (od 27.09.-01.10.2017.), a zadnja 2 dana će biti organizirano off road natjecanje u kategorijama SOFT, HARD i EXTREME u organizaciji ORK Schnee.

Natjecanje će se odvijati na poligonu u sklopu sajma i biti će osigurani pehari i nagrade za prva 3 mjesta svake kategorije, te medalje za sve ostale natjecatelje.

U robne nagrade za najbolje u kategorijama se uključio i Euro4x4parts čija je djelatnost vezana uz off road dijelove i opremu za terenska vozila.

Prijavnice za izlagače (kako za ORK, tako i za sve ostale izlagače) i za sudjelovanje u utrci, kao i prezentacije na nekoliko jezika (EN, DE, IT, SLO, HR) se nalaze na stranicama organizatora: www.ork-schnee.com i www.offroad-camp.eu.

Dakle, mole se predstavnici ORK da, u slučaju da im je ova ponuda interesantna, što prije ispune Prijavnice te ih zajedno sa logom/znakom ORK dostave organizatoru.

Podijeli