NE PROPUSTITE OBAVITI PRIJAVE!

Iako se čini da do 1. Offroad Adventure Campa ima još dosta vremena, svjesni smo da će 27.09.2017. doći brže nego što mislimo.
Puno je informacija koje treba podijeliti pa ćemo danas navesti neke važnije.

Radi se o prvom off road sajmu na području Hrvatske, preciznije na području Westgate Shopping centra – Zaprešić, čiji je organizator Offroad Adventure Camp, a sajam će trajati 5 dana (27.09. – 01.10.2017.).

Sajam je namijenjen promociji bilo kakvog vida off roada (auto kuće – SUV vozila, crosseri – od bicikala, motocikala i sl., kamperi i šatoraši, svi oni koji imaju odjeću, obuću i raznu opremu za sve off road grane, pa tako i za planinare, lovce itd., off road klubove i njihova terenska vozila, bilo da su od original ili su izvršene razne prerade, turističke agencije ili firme koje se bave team buildingom i sve ostalo što vam padne na pamet, a nije ovdje nabrojano).

Izvrsna promocija onog što radite, dobra prilika za sklapanje poznanstava i širenje kontakata i poslovanja.

Sve što trebate napraviti već sada je – prijaviti se putem Prijavnice za IZLAGAČE, i to najkasnije do 15.08.2017. do kada će to biti moguće.
Prostor je “limitiran”, a već sada ima prijava iz susjednih zemalja, tako da treba prostor rezervirati na vrijeme.

Sve informacije možete pronaći na stranicama glavnog organizatora sajma www.offroad-camp.eu

Unutar ovog petodnevnog događanja, moći ćete pogledati i izložena vozila off road klubova, možda odvoziti kraću dionicu na poligonu prema željama: hard, soft ili extreme.

Naime, domaći off road klubovi koji će biti u prilici, izložiti će svoja “trkaća” vozila, a za vikend će moći sudjelovati na utrci. To je, usput, idealna prilika da se svi koji nisu imali prilike, malo upoznaju sa prolaznošću naizgled “nemogućih” situacija na terenu.

Poligon na kojem će se odvijati utrka ima dovoljno prirodnih prepreka (šljunak, drveće, nagibi itd.), tako da će biti pregledno za sve posjetitelje ili sudionike.

Organizator Extreme off roada – ORK Schnee, na svojoj će stranici objavljivati sve važne i nevažne informacije, a njima se možete javiti i – prijaviti, ukoliko odlučite predstaviti svoj klub, bilo da se radi o izlagateljskom dijelu, bilo da poželite “upaliti” malo adrenalina u venama vožnjom na poligonu.

Da se ne prepisuje tekst, dodatne informacije možete pratiti na stranicama ORK Schnee schneehr@gmail.com.

Podijeli