Jemrić-Tomašković treći u klasi u Opatiji

Rally Opatija 2019 - JRTZadovoljstvo iz kišne Opatije

JRT posada Jemrić-Tomašković treći u klasi. Što na to kaže voditelj tima – g. Branko Jemrić:

Zadovoljni??… Prezadovoljni!!!
Ovo je izjava svakog člana Jemrić Rally Team-a, koji su se našli u raljama gotovo kataklizmičkog (ne)vremena na “28. Rally Opatija“.

Naša posada Tomislav Jeffrey Jemrić – Tomislav Tomašković, aktualni juniorski prvaci Hrvatske u reliju, članovi AK Ad-Astra, osvojili su 3. mjesto u klasi 2.

Nakon dvodnevne borbe s izborom guma (uglavnom su se birale najmanje loše), upornošću i izuzetno kvalitetno taktičnom vožnjom, uspjeli su doći do cilja, bez ikakvih problema s autom, a pri tom osvojiti vrhunski rezultat u trenutno najjačoj klasi Prvenstva Hrvatske.

Organizacijske propuste prije relija smo zaboravili i čestitamo organizatoru i svim sucima (pogotovo onima na stazi) koji su uspjeli odraditi reli na vrhunskom nivou, iako je vrijeme tijekom odvijanja relija uglavnom bilo nevrijeme.

Veliko hvala našim sponzorima, partnerima i svima koji su nam pomogli da nastupimo na reliju i ostvarimo ovaj vrhunski rezultat.

Jemrić-Tomašković treći u klasi – izjava Jeffrey Jemrić
Opatija Rally 2019 - JRT

Kiša, snijeg, sunce, mokro, suho, vruće, hladno, 5 mjesec, rijetko se sve to može čuti u jednoj rečenici, no takvi vremenski uvjeti su nas pratili kroz cijeli rally. Nije me to spriječilo u ostvarivanju mojeg cilja.

Rally Opatija je za mene jedan od najdražih rally-a u kalendaru i uvijek se veselim nastupu.

Vrlo sam zadovoljan s rezultatom, auto je bio savršen cijeli vikend, bilo je bitno naći dobar tempo i svaki brzinac se sve više ubrzavati.

Treće mjesto u klasi je bio “šlag na tortu”. Hvala cijelom timu koji je odradio izvrstan posao u boksu, a najveći respect gledateljima koji su unatoč vremenu i hladnoći navijali za svaku posadu!

Sljedeći naš nastup je na “Ina Delta rally” u Zagrebu na domaćem terenu.