DRUŽENJE U KUTINI

Off road druženje u organizaciji ekipe iz ORT Kutina, a koje se održavalo 21/22.10.2017., proteklo je više nego dobro. Baza okupljanja je bila na privatnom posjedu obitelji Viktorije i Igora Slota, na kojem je bilo dovoljno mjesta da se parkiraju sva pristigla vozila, postave šatori, stolovi za sve prisutne, naravno, sa puno raznovrsne hrane i kolača, a ambijent sa još uvijek zelenom i uredno podšišanom travom dvorišta je pridonio i tako dobrom raspoloženju.

Nakon okupljanja i doručka, formirala se kolona te se bez kašnjenja krenulo na prvu turu vožnje od Repušnice, preko Ciglenice i Miklouške do Humke gdje je priređen ručak u šumi. Povratak je išao preko Kutinice skroz do baze u Repušnici gdje nas je čekao odojak za večeru, a cure su napravile izvrsnih kolača kao za manju svadbu.

U nedjelju je slijedila vožnja Moslavačkom gorom, Repušnicom, Kletištem, a mogla se i isprobati motocross staza prije odlaska na ručak. Tereni i trasa su obuhvaćali dijelove na kojima su mogla proći sva vozila, a bilo je i takvih na kojima su i vozila iz hard klase trebala pomoć, neka samo vitlo, a neka i pomoć drugih sudionika.

Lijepo vrijeme oba dana samo je uljepšalo boravak na otvorenom, pa je i druženje dobilo još jednu notu živahnosti, prilike za ljepše i svjetlije slike i, na koncu, druženje na kojem je i bio naglasak.
Ekipa je druženje nastavila uz ručak te se u poslijepodnevnim satima društvo po malo spremalo za povratak kućama.
Osim ponekog kvara na vozilima, drugih negativnih iznenađenja nije bilo jer smo navikli da dečki iz Kutine sve odrade dobro, tako da nas ni ovaj put nisu razočarali.

Podijeli