HR Off road portal
ORK Schnee
Dobrodošli na site!
Javite detalje o događanju i time informirajte dio javnosti ... :)
IZ SVIJETA OFF ROADA
AUTOSPORT
OD SVEGA PO MALO
ZABAVA
KONTAKT
AKO NISTE ZNALI...

::: C I T A T :::

Tvrdoglavost ima svojih pozitivnih strana. Uvijek znate kakvo ćete mišljenje imati sutra.
Glen Beaman
Google
 

TREĆA KRUNA U NOVOM VINODOLSKOM
29.06.2010. - Marko Šivak

Juraj Šebalj i Toni Klinc nastavili su tradiciju pobjeđivanja u Novom Vinodolskom, te u tri izdanja relija imaju isto toliko pobjeda. Drugo mjesto osvojili su Talijani Roberto Botta i Nicola Gasperoni, dok su treći bili Niko Pulić i Bruno Šantić. Većim dijelom utrke vodeća je bila mađarska posada Janosz Szilagy i Aliz Voros, no zbog nesmotrenosti suvozačice koja nije upisala 4 minute kašnjenja uoči brzinskog ispita Krmpote 2 i ušla prerano u vremensku kontrolu, na kraju je bila tek peta.
Juraj Šebalj:
Rally je za nas bio odličan. Upisali smo treću uzastopnu na ovom natjecanju i to nam znači mnogo. Iako je tijekom cijelog dana Szilagy radio bolja vremena, njegova suvozačica je zabila autogol krivim izračunom vremena i to nam je otvorilo put prema pobjedi. Takve su utrke. Nekad gubiš, nekad dobivaš. Ovog puta smo očito mi bili na listi sretnika.
Toni Klinc:
Bilo je odlično, imali smo manjih problema s mjenjačem u petak, no ekipa Nenada Lončarića se brzo snašla i otklonila kvar. Auto, Jura i ja smo radili besprijekorno i to je bio ključ dobrog rezultata. Svakako bih pohvalio organizatora natjecanja i sivu eminenciju ovog relija Marinka Stanića. Rally Novi Vinodolski u ljetnom terminu je pun pogodak što se moglo vidjeti i po broju gledatelja i po broju posada.

DOBAR POČETAK U NOVOM VINODOLSKOM
26.06.2010. - - Marko Šivak

Juraj Šebalj i Toni Klinc dobro su otvorili 3. Rally Novi Vinodolski i nakon prvog dana kada je vožen brzinski ispit Bribir drže drugu poziciju sa samo desetinkom sekunde zaostatka za Mađarem Szilagyem u Mitsubishi Lanceru Evo IX. Treći je Talijan Botta u Fiat Puntu S2000, dok je četvrto vrijeme na prvom brzincu imao Niko Pulić, također u Lanceru Evo IX. Prava iskušenja dolaze na red u subotu kada se vozi preostalih osam brzinskih ispita - po četiri kruga Krmpota i Lukova.
Cilj relija predviđen je za 19 sati i 30 minuta.
Juraj Šebalj:
Današnji dan bio je revijalnog karaktera i drago mi je da smo imali priliku provesti u trkaćem autu novinare i sponzore. To je ujedno bio i odličan test pred utrku. Napravio sam odličan setup i za sutra smo spremni. Imali smo manjih problema s mjenjačem koje smo kasnije otklonili. Što se tiče vremena sa prvog brzinca, zadovoljan sam. Očito je da ćemo Szilagy i mi voditi dobru borbu. Nadam se da će se Botta i Pulić uključiti u nju.
Toni Klinc:
Ovakvi eventi definitivno su nešto što je potrebno uvesti kao obvezu svakom organizatoru relija. Publika je uživala u vožnjama, a malobrojni sretnici imali su priliku osjetiti čari reli vožnje sa suvozačkog sjedala. Što se tiče nastavka natjecanja, sutra je glavni dan i četiri zahtjevna kruga preko Krmpota i Lukova. Brzinci su jednostavni, tako da će sitnice odlučivati. Mi smo spremni, kao i auto kojeg je još jednom odlično pripremio NLO racing.

AUTOSLALOM - 8. NAGRADA GRADA ZAGREBA
25.06.2010. - Photo: www.autosport.hr

Poštovani športaši,
u prilogu vam šaljemo konačne službene rezultate autoslalom natjecanja za PH i PZ, "8. Nagrada Grada Zagreba", održanog 19. lipnja 2010.g. u Novom Marofu. Zahvaljujemo vam na sudjelovanju, športskoj i fer borbi, dobrom druženju i doviđenja na novim susretima.
Ivan Kralj, Tajnik natjecanja

Rezultati (pdf)

AUTOCROSS RUPA - NAGRADA MATULJA 2010.
24.06.2010.

"Autocross Rupa - Nagrada Matulja 2010." Međunarodno regionalno prvenstvo Hrvatske u autocrossu i Prvenstvo Regije Zapad vozi se 11. srpnja 2010. godine na autocross stazi "Rupa" u organizaciji AK Svigo uz tehničku podršku AK Grobnik. Posljednji dan za prijave je 02.07.2010. te će se lista prijavljenih vozača objaviti 06.07.2010., a autocrossere ćemo na stazi gledati po ovom Programu:
Nedjelja - 11. srpnja 2010.
07:30 – 09:00 sati - prijam, tehnički prijam vozila i verifikacija
09:10 - 1. sjednica Sportske komisije
09:20 - objava startne liste treninga
09:30 - obavezni sastanak sa vozačima
10:00 - 11:30 sati - službeni treninzi
11:45 - 2. sjednica sportske komisije
12:00 - objava startnih listi za kvalifikacijske vožnje
12:30 sati - 1. kvalifikacijske vožnje
14:00 sati - 2. kvalifikacijske vožnje
15:45 sati - svečano otvaranje utrke
16:00 sati - 3. kvalifikacijske vožnje
17:45 sati - 3. sjednica sportske komisije
18:00 sati - objava startnih listi za finalne vožnje
18:30 sati - finalne vožnje
po završetku finalnih vožnji - 4. sjednica sportske komisije
19:20 sati - objava privremenih rezultata
19:50 sati - objava konačnih rezultata
Proglašenje pobjednika biti će po završetku finalnih vožnji.
POSEBNI PRAVILNIK (PDF)
PRIJAVNI LIST (PDF)
PRIJAVNI LIST (DOC)

U LOV NA 3. UZASTOPNU POBJEDU U "NOVOM"
24.06.2010. - Marko Šivak

Prvenstvo Hrvatske u reliju nastavlja se posljednjeg lipanjskog vikenda u Novom Vinodolskom. Treće izdanje rallya donosi 334 kilometra itinerera, od čega 95 otpada na brzinske ispite. Uz utrku organizator je najavio i čitav niz popratnih događanja poput promotivnih vožnji, u kojima će vozači trasom brzinskom ispita voziti najsretnije gledatelje. Uz to tu je i izbor za miss relija. Na dosadašnja dva izdanja rallya Novi Vinodolski slavila je posada Juraj Šebalj i Toni Klinc, pred kojom je izazov treće uzastopne pobjede.
Juraj Šebalj:
Pripreme protiču u redu, a njihov najveći dio napravili smo upravo na Croatia rallyu, jer se jedan brzinski ispit u potpunosti ponavlja, tako da ćemo imati ipak malo manje posla.
Itinerer je jednak kao i prošle godine, pa će pripreme biti zaista rutinske - moramo samo provjeriti radar i popisati eventualne promjene na stazi. Najvažnije je da nakon stanke od mjesec dana, čim prije sjednemo u trkaći auto i da brzo uhvatimo dobar ritam. Očekujem u svojoj klasi dosta konkurentnih vozača. Biti će tu Mađar Szilagy, a trebao bi se pojaviti i Niko Pulić s kojim će se biti lijepo i zanimljivo još jednom ogledati na stazi. Možda bi to mogla biti i dobra uvertira za nastavak prvenstva. Uz njih, brz će biti i Simone Campedelli, koji je jedan od najbržih vozača ovdje. Borba za prvo mjesto bit će teška obzirom da svi nabrojani dolaze upravo pobijediti. Uz njih nikako ne smijem izostaviti i dva automobila klase S2000.

Toni Klinc:
Drago mi je da je brzinac Bribir ove godine napravljen kao Shakedown. On se vozi u petak i interesantno je da je organizator napravio mogućnost da na mjesto suvozača može sjesti tko god hoće. Obzirom da našem reliju zaista treba publiciteta, uopće ne dvojim kako je ovo odličan potez. Što se tiče našeg nastupa, staza je dobro poznata, no konkurencija nam ne dopušta opuštanje, tako da ćemo od samog starta krenuti agresivno.

AUTOCROSS U RIBNIKU
21.06.2010.

Jučer se na stazi u Jarnevićima - Ribnik vozila autocross utrka pod nazivom Memorijal Josip Pilat i Nagrada Grada Kastva koja se bodovala za Prvenstvo Regije Zapad u skladu s Pravilnikom HAKS-a, a pod organizacijskom palicom AK Ozalj te ASK Kastavac.
Prvi dio dana je prošao bez kiše - iako je bilo oblačno, no drugi dio dana je padalo i jedina "dobra" stvar je bila što se nije trebala polijevati staza. No bez obzira na loše vrijeme, gledatelji su se okupljali, a kako je dan odmicao, tako ih je sve više pristizalo. Na natjecanju su kao gosti nastupili i dečki iz AKK Varaždin - Robert i Dejan Vuradin, a u Diviziji 1 (4x4) pobjedu je odnio Ivan Jandrečić iz AK Ozalj, u Diviziji 1A (do 1400 ccm) Danijel Bezjak - AMCD Svigo, dok je u Diviziji 1B (do 2000 ccm) prvo mjesto zaslužio Marino Čargonja - AMD Matulji Racing.
Organizator zahvaljuje sponzorima koji su uvelike pridonijeli održavanju ovog natjecanja, a to su u prvom redu PVC stolarija ŽE-MA, Mesna industrija Milivoj Medven, Sunce osiguranje, Dinela, ORK Schnee, servis vatrogasnih aparata Grgić i Delta design. Također, zahvala i DVD Jaškovo, DZ Ozalj te Radio Mrežnici.
Gledajući unazad, zapitate se kamo su nestali svi vozači autocrossa ako ih je ovdje bilo 12?! Što se dešava - recesija ili je neki drugi razlog zbog čega na stazi izostaju imena ljudi koji su bili neizostavni dio autocross utrka? Gdje su npr. Siniša Filčić, Hrvoje Mišta, Igor Svaguša, Vesna i Ivan Jandri, Viktor Trošelj, Robert Čulina, Dražen Lipka, Ferdinand Pađen, Vigor i Robert Grbac, Damir Magić, Martina Erdeljac, Tomislav Turković i mnogi drugi?! Hoćemo li ih još gledati ili su se oni posvetili nečem drugom?!
««« »»»
ARHIVIRANI ČLANCI
««« ARHIVA »»»

NATJECANJE U LOBORU (buggy, quad)

AMK Off road Lobor u nedjelju, ... više

I UZ PROBLEME - POBJEDA...

Reli posada Branko Jemrić- ...
više

VELIKA NAGRADA SLAVONSKOG BRODA

Poštovani,
u prilogu Vam dostavljamo ... više

OBAVIJEST HAKS-a O TRENINGU

HRVATSKI AUTO I KARTING SAVEZ
... više

15. NAGRADA ISTARSKE RIVIJERE

Poštovani,
u nedjelju, 28.03.2010. ...
više

2. STUBAKI AUTO MOTO SLALOM

flayer 2. Stubaki auto moto slalom i tuning show u ... više

TRADICIONALNA DELTINA DONACIJA

Deltaši su u subotu, 5. prosinca ... više

SLIME - SETOVI ZA POPRAVAK GUMA

povećaj sliku Odnedavno je i kod nas dostupno ... više

JEMRIĆ-DRAŽENOVIĆ ZADOVOLJNI SEZONOM

Reli posada Branko Jemrić - Zdravko ... više

REZULTATI PZ 2009.

Poštovani,
U privitku vam dostavljamo konačne rezultate Prvenstva Zagreba ... više

110 PRIJAVA ZA 103. JUBILEJ

Zagrebački automobilistički savez 29. studenoga ... više

LLUMAR RALLY TEAM NAKON POREČA

Hrvatsko rally prvenstvo "odradilo" je i svoju zadnju ... više

www.euro4x4parts.com

Orbis hosting

ORK Schnee
kupujte, prodajte, družite se...
::: SLIKA MJESECA :::
slika mjeseca...
::: I N F O :::
::: MJESTO ZA VAŠ BANNER :::

PRERAČUNAJ

cm

feet

inch

Vrijednosti: 1 Inch = 2.54 cm, 1 Feet = 30.48 cm, 1 Feet = 12 Inch
::: A N K E T A :::
Smatrate li da je naplata radi opstanka Portala i Foruma:
potrebna
potrebna i dobra
nepotrebna
dobra - cijene su OK
dobra - cijene su preniske
dobra - cijene su previsoke
loša
svi tako rade
važno da opstane
svejedno mi je, iako pratim
ljudi su škrti platiti reklamu
ne znam
 

Vrati na vrh stranice

HR Off road portal Schnee © 2004-2018. Sva prava pridržana. l Autorska prava

Osvježeno: 23.07.2010.