HR Off road portal
ORK Schnee
Dobrodošli na site!
Javite detalje o događanju i time informirajte dio javnosti ... :)
IZ SVIJETA OFF ROADA
AUTOSPORT
OD SVEGA PO MALO
ZABAVA
KONTAKT
AKO NISTE ZNALI...

::: C I T A T :::

Tvrdoglavost ima svojih pozitivnih strana. Uvijek znate kakvo ćete mišljenje imati sutra.
Glen Beaman
Google
 

2. STUBAKI AUTO MOTO SLALOM
03.03.2010.

flayer 2. Stubaki auto moto slalom i tuning show u Stubičkim Toplicama održati će se 13. i 14. ožujka 2010. godine.
Prijave su moguće do 08.03.2010., a svi zainteresirani za natjecanje se mogu prijaviti putem Prijavnog lista u prilogu, te se upoznati sa Pravilnikom. Sliku flayera sa osnovnim informacijama možete povećati.
PRIJAVNI LIST (PDF)
POSEBNI PRAVILNIK (PDF)

ODRŽAVANJE 37. DELTA RELIJA UPITNO!
26.02.2010. - Izvor: www.tpautosport.com (tomislav ormuž)

Prenosimo u cijelosti tekst g. Tomislava Ormuž:
Nažalost i ove sezone organizator naše najpoznatije automobilističke utrke našao se u velikim financijskim problemima i održavanje rally utrke za Prvenstvo Europe u Zagrebu i okolici stavljeno je pod veliki upitnik.
Slično kao i prošlih nekoliko godina AK Delta našla se u situaciji da ne može financijski pokriti troškove organizacije, dok je tehnički dio već davno odrađen i kako kažu Deltaši, startati se može već sutra. Ovogodišnje, izdanje Delte nosi službeni naziv "37. Zagreb Delta Rally 2010", i organizator naravno računa na punu potporu Grada, koja je izgleda u puno manjim okvirima no što se očekivalo. Iz izvora bliskim organizatoru saznajemo kako i naša krovna autosport organizacija HAKS isto tako nema rješenja, kao što je to bilo prošle godine.
Delta je kao i doduše sve velike sportske priredbe koje se ove godine trebaju održati u Hrvatskoj vrlo upitna, ono malo tradicionalnih sponzora pogođeno je velikom krizom na domaćem auto tržištu, a rješenja se ne naziru...
Da li smo suočeni sa prekidom 36-godišnje tradicije Delta relija u Hrvatskoj saznat ćemo uskoro.

OBAVIJEST O TEČAJU ZA SUCE
17.02.2010. - SVIM KLUBOVIMA ČLANICAMA ZAS-a

Zagrebački automobilistički savez organizira tečaj za suce klupskog i nacionalnog ranga, te suce specijaliste MV/BK, u vremenu od 15. - 20. ožujka 2010. godine. Pozivamo sve zainteresirane pojedince i klubove HAKS Regije Sjever, da pošalju svoje prijave sa osnovnim osobnim podacima: ime i prezime, adresa i broj mobitela, na e-mail adresu:
tajnik@z-a-s.hr ili na faks: (01) 63 98 570.
Prilog: Program tečaja (PDF)
---
Poštovani,
ovime Vas obavještavamo o terminskom planu događanja u organizaciji ZAS-a, za predstojeće razdoblje:
- 26. veljače 2010.g.
u 17,00 sati - refrešing za suce klubova-članica ZAS-a i HAKS Regije sjever
- 27. veljače 2010.g.
u 10,00 sati - refrešing za vozače klubova-članica ZAS-a i HAKS Regije sjever
- 04. ožujka 2010.g.
u 17,00 sati - sjednica Skupštine ZAS-a
- 15. - 20. ožujka 2010.g. - tečaj za suce
Ostale pojedinosti dobit će te na vrijeme e-mailom.
S poštovanjem
Berislav Čegelj, Stručni tajnik ZAS-a

ODGOĐEN AUTOCROSS NA SNIJEGU I SKIJERING
05.02.2010.

Organizatori "Autocross snježna utrka - Mrkopalj 2010." javili su da se ODGAĐA natjecanje autocrossera na snijegu, kao i skijering predviđeno za 06. i 07.02.2010., a sve zbog "nepovoljnih" vremenskih prilika. Naime, ovog trenutka u Mrkoplju temperatura iznosi +4° i pada kiša, a prema prognozi i slijedećih dana neće biti nekih većih promjena. Sav trud organizatora oko pripreme i održavanja staze, kao i svi prateći poslovi ekipa u organizaciji, na žalost za sada padaju u vodu.
Priopćenje:
-------Original Message-------
Date: 5.2.2010 15:42:32
Subject: Mrkopalj 2010.

---
Poštovani,
Obavještavamo Vas da je na žalost i drugo promotivno natjecanje u autocrossu i skijeringu na snijegu predviđeno za 06. i 07.02.2010. u Mrkoplju otkazano. Ovakva je odluka donesena jer je danas pregledom staze utvrđeno da je staza nakon obilne kiše u toku dana u takvom stanju da se planirano natjecanje ne može održati. O eventualnom održavanja planiranog promotivnog natjecanja u nekom drugom terminu pravovremeno ćemo Vas obavijestiti.
Sportski pozdrav
AK Svigo

NANO ADITIVI ZA MOTOR I GORIVO
03.02.2010.

pogledaj veću sliku Tarne površine u motoru vremenom više ne prianjaju idealno jedne uz druge te dolazi do smanjenja kompresije, pada snage, povećanja potrošnje goriva i kraćeg trajanja samog motora.
Ceracoat Ceramic aditiv za motor s keramičkim nano česticama zaštititi će sve površine unutar motora na kojima se javlja trenje, "pokrpati" sitna oštećenja preko kojih se gubi kompresija i na taj način održati ili djelomično povratiti tvorničke karakteristike.
Jedna doza Ceracoat Ceramic aditiva za motor trajati će do 40 000 kilometara, a dovoljna je za sve motore koji sadrže do 6 litara ulja. Smanjenjem trenja u motoru i povećanjem kompresije, doći će do smanjenja potrošnje, blagog povećanja snage i smanjenja emisije štetnih ispušnih plinova. Ti podaci su dobiveni brojnim testovima koje su proveli poznati svjetski instituti i firme poput TUV-a, Eindhoven sveučilišta, Mobila i brojnih drugih.
Možda i najvažnija karakteristika ovog aditiva jest ta da štiti motor prilikom hladnog starta, kada je on najopterećeniji, jer za razliku od ulja, keramičke čestice ostanu trajno prilijepljene za površine pokretnih dijelova. Prije korištenja aditiva za motor, preporuča se čišćenje motora Ceracoat Ceramic nano čistačem, koji na sebe veže vlagu iz rezervoara i odstranjuje je, rastvara naslage nečistoća iz sustava ubrizgavanja goriva i motora te usporava njihovo ponovno nastajanje, ostavljajući tanak sloj keramičkih čestica na stjenkama. Korištenjem Ceracoat Ceramic aditiva, produljiti ćete vijek trajanja motora, štedjeti novac i čuvati okoliš.
Više informacija dostupno je na www.ceracoat-ceramic.info

AUTOCROSS NA SNIJEGU I SKIJERING
01.02.2010.

PLAKAT Autocrosseri ovog vikenda - 06. i 07.02.2010. organiziraju promotivno autocross natjecanje na snijegu te skijering natjecanje i to na području Mrkoplja, a pod nazivom "Autocross snježna utrka - Mrkopalj 2010.". Obzirom da je ovaj događaj zbog nedostatka snijega 02.01.2010. odgođen, organizatori - Općina Mrkopalj i TZ Općine Mrkopalj, te suorganizatori AMCD Svigo i AK Grobnik su odlučili premjestiti termin za dolazeći vikend. Ovog puta snijega ne nedostaje, a na stazi se radi svakodnevno kako bi se natjecateljima i gledateljima priuštila dobra i atraktivna staza. Posljednji dan za prijave je 02.02.2010. te će se lista prijavljenih objaviti 04.02.2010.
U nastavku možete pročitati Program natjecanja koji se nalazi u Posebnom Pravilniku, a ukoliko se želite prijaviti, popunite i Prijavni list. Za sve one koji žele prenoćiti i pogledati vožnje oba dana, informacije o smještaju mogu potražiti na stranicama TZ Općine Mrkopalj.
POSEBNI PRAVILNIK (PDF)
PRIJAVNI LIST (PDF)
Vidi plakat
««« »»»
ARHIVIRANI ČLANCI
««« ARHIVA »»»

OBAVIJEST BROJ 1 - ZG AUTO RALLY

(odnosi se na Dodatak I za Prvenstvo Zagreba) ... više

ZG AUTO RALLY 103. JUBILEJA

Poštovani,
Zagrebački automobilistički savez 29. ... više

1. NAGRADA OPĆINE PRIMOŠTEN

15.11. 2009. će se u organizacoji AK Mihovil održati ocjensko... više

2. RALLY NOVI VINODOLSKI 2009.

From: ASP-GZ
Štovani,
U prilogu vam ... više

OAR - AK DELTA
-Original Message-

From: AK Delta
Subject: 9. ZZOAR 2009.

Poštovani
... više

AUTOCROSS U RUPI - NAJAVA

''Autocross Rupa - Nagrada Jelenja 2009'', ... više

www.euro4x4parts.com

Orbis hosting

ORK Schnee
kupujte, prodajte, družite se...
::: SLIKA MJESECA :::
slika mjeseca...
::: I N F O :::
::: MJESTO ZA VAŠ BANNER :::

PRERAČUNAJ

cm

feet

inch

Vrijednosti: 1 Inch = 2.54 cm, 1 Feet = 30.48 cm, 1 Feet = 12 Inch
::: A N K E T A :::
Smatrate li da je naplata radi opstanka Portala i Foruma:
potrebna
potrebna i dobra
nepotrebna
dobra - cijene su OK
dobra - cijene su preniske
dobra - cijene su previsoke
loša
svi tako rade
važno da opstane
svejedno mi je, iako pratim
ljudi su škrti platiti reklamu
ne znam
 

Vrati na vrh stranice

HR Off road portal Schnee © 2004-2018. Sva prava pridržana. l Autorska prava

Osvježeno: 24.06.2010.