HR Off road portal
ORK Schnee
Dobrodošli na site!
Javite detalje o događanju i time informirajte dio javnosti ... :)
IZ SVIJETA OFF ROADA
AUTOSPORT
OD SVEGA PO MALO
ZABAVA
KONTAKT
AKO NISTE ZNALI...

::: C I T A T :::

Tvrdoglavost ima svojih pozitivnih strana. Uvijek znate kakvo ćete mišljenje imati sutra.
Glen Beaman
Google
 

JOŠ JEDNA USPJEŠNA SEZONA IZA LLRT
30.12.2009.

LLumar rally team, novookrunjeni prvaci Hrvatske u poretku timova, ne kriju zadovoljstvo u svojoj debitnoj sezoni. Iako su jedini formalno registrirani team u Hrvatskoj, članovi LLRT-a tijekom cijele sezone u reliju nisu stvari prepustili slučaju, nego su, dapače , dali sve od sebe na svakom natjecanju boreći se za svaku poziciju u poretku. Na kraju sezone je to rezultiralo odličnim pojedinačnim rezultatima u grupama i klasama u kojima se natječu. ... više

TRADICIONALNA DELTINA DONACIJA
19.12.2009.

Deltaši su u subotu, 5. prosinca završili športsku sezonu tradicionalnim klupskim relijem "Zima, zima, e pa što je...", koji je natjecatelje, članove i prijatelje kluba, novinare i sponzore, uz razne atrakcije po stazi, od kojih je "najzanimljivija" bio snježni itinerer preko Sljemena, odveo u nepoznato, a to je ovaj puta bio obnovljeni "Hotel Blue San Kaj" u Mariji Bistrici. Deltaši ovu priredbu uobičajeno "začine" jednom malom, ali hvalevrijednom humanitarnom gestom, tako da na određenoj lokaciji sve posade obave šoping za deltinu božićnu donaciju. Ove godine je tako prikupljeno pet velikih paketa sa slatkišima, igračkama i slikovnicama, koje su tri klupske dobre vile Korni, Ziza i Veka, predale Kući Caritasa na zagrebačkoj Savici, koja skrbi o napuštenim mališanima najmlađe dobi, ali i o nekoliko majki sa tek rođenom djecom.

JEMRIĆ - DRAŽENOVIĆ ZADOVOLJNI SEZONOM
11.12.2009.

Reli posada Branko Jemrić - Zdravko Draženović nakon definitivno najteže sezone u svojoj karijeri ne kriju zadovoljstvo osvojenim rezultatom na kraju godine. Globalna kriza u auto industriji donijela je puno financijskih problema sponzorima koji su morali odustati od financijske potpore našoj posadi, nakon čega su morali promijeniti automobil s kojim su se natjecali do tada. Upornost se ponovo isplatila, te osvojeno 2. mjesto u klasi A7 i 3. mjesto u grupi A prvenstva Hrvatske vrhunski je rezultat koji ovu posadu ponovo svrstava u sami vrh Hrvatskog relija. Evo izjava posade:
Branko Jemrić:
- Izuzetno teška sezona, zato je osvojeni rezultat još slađi i vrijedniji. Sve je počelo neposredno prije "Delte", kada je jedna mađarska posada koja je "rentala" naš auto na jednom reliju isti taj auto i "totalizirala". Unatoč izuzetnim naporima moje tada prateće ekipe (kojima se zahvaljujem), auto u tako kratkom roku nije mogao biti adekvatno pripremljen što je uzrok kvaru na prvom "brzincu" popularne "Delte" i gubitku 12 min. u odnosu na konkurenciju. Beskompromisnom vožnjom uspjeli smo nadoknaditi zaostatak i na kraju ostvariti rezultat karijere, 3 mj. generalnog poretka PH. U tom trenutku Škoda kao većinski sponzor pritisnut krizom odustaje od suradnje i mi moramo "izaći" iz naše Fabije. Alternativnu zamjenu za naš auto pronašli smo u Ford Focusu s kojim smo nastupili na Opatijskom reliju, a iako smo osvojili 3 mj. u klasi, Focus se pokazao kao nekonkurentan auto na stazi, pa smo odlučili pronaći bolje rješenje.
Za reli u Ajdovščini smo nabavili Fiat Punto HGT koji iako nije bio prave grupe A pokazao se kao prva mala "jurilica" i uz neke preinake potencijalno dobar auto grupe A. Na tom reliju osvojili smo 2 mj. klase A7 i grupe A, što nam je i osiguralo ovako dobar rezultat na kraju sezone. Budući da nikako nismo mogli zatvoriti financijsku konstrukciju za kupnju tog auta, okrenuli smo se traženju nove podrške, ali za slijedeću sezonu u kojoj ćemo nastupati u potpuno novom automobilu. Zasad još nećemo otkriti o kojem se autu radi, nego ćemo ga najaviti tijekom slijedećih mjeseci.
Veliko hvala svim sponzorima koji su mi omogućili nastupe u ovoj sezoni "24sata", "LLumar", "Auto kuća Pavlinić-Sopić", "Autocommerce", "EUROart band", "Bonec", "Inis", "Auto školi Remetinec", web portalima na objavama PR-a, a posebno VELIKO, VELIKO HVALA mojoj obitelji "šefici" Maji, burazu Goranu, mojoj mami, suvozačima Zdravku i Dadi, voditelju "LLumar rally team"-a Nikoli Laća, Žacu Sopiću, Simonu Trobecu, Mitji Slejku, Damiru, Postružinu, Pospišu, Neneku Damariji, Friku, Reneku, Goranu (šator), Žacu Lugariću i drugima koji su pomogli tijekom sezone da bi uopće mogli nastupiti. Veliki pozdrav svim navijačima!!!!!!!!!
Zdravko Draženović:
- Zadovoljan sam postignutim. Sve je počelo tradicionalnom Deltom na kojoj nažalost ove godine nisam mogao nastupiti kao suvozač zbog osobnih razloga. U četiri dana rallya stvarno se imalo što za vidjeti. Još jednom čestitke svima koji su stigli do ciljne rampe... I onda nagli preokret... Otkaz sponzora i ostajemo bez naše Fabie...
Nije bilo baš previše vremena do slijedećeg rallya u Opatiji i uz pomoć našeg prijatelja Nenada Damarije nastupamo na rallyu Opatija s njegovim Ford Focusom gdje smo imali samo dva dana da se adaptiramo na novo vozilo. Na kraju i više nego zadovoljni rezultatom, iako je Focus bio inferiorniji od ostalih autiju u našoj klasi.
Stigla je i ljetna stanka, a nakon nje gostovanje u Sloveniji na rallyu Ajdovščina. Prijavljeni smo bili s opet novim vozilom (Fiat Punto HGT), ali ovaj put nije bilo vremena za adaptaciju, nego smo praktički sjeli u auto na samome startu rallya i krenuli u borbu u klasi, a na kraju opet prezadovoljni rezultatom i učinjenim na rallyu.
Nažalost, tim rallyem se i završila naša rally sezona, jer je i recesija uzela svoj danak. Na kraju zadovoljni smo postignutim rezultatima s obzirom da smo promijenili tri auta u toku sezone i bilo je jako teško adaptirati se na nova vozila iz rallya u rally, ali Bumbar i ja smo to odradili besprijekorno.
Ovim putem bih se htio zahvaliti svima koji su na neki način pomogli da odradimo još jednu sezonu rallya: 24 sata, Auto kući Pavlinić-Sopić, EUROart bandu, Nikoli Laći (šef Llumar rally teama), Nenadu Damariji (ND Motorsport racing), Simonu Trobecu, Mitji Slejku, šefici Maji (koja je imala živaca trpiti nas pola godine), supruzi Sato (na razumijevanju i podršci), Damiru, Postružinu, Pospišu i svim onima koji su navijali za nas (neka se netko ne uvrijedi ako ga nisam spomenuo).
I za kraj vidimo se i slijedeće godine uz iskrene športske čestitke svima koji su nastupili ove godine u auto moto športu.

REZULTATI PRVENSTVA ZAGREBA 2009.
05.12.2009.

Poštovani,
U privitku vam dostavljamo konačne rezultate Prvenstva Zagreba u auto i karting športu za 2009.g.
Pozdrav, B. Čegelj, Stručni tajnik ZAS-a
Konačni rezultati PZ 2009. (pdf)

110 PRIJAVA ZA 103. JUBILEJ
28.11.2009.

Zagrebački automobilistički savez 29. studenoga 2009. organizira četvrti po redu ocjenski autoreli u čast 103. obljetnice utemeljenja "Prvog hrvatskog automobilnog kluba", što predstavlja i početak organiziranog bavljenja automobilističkim sportom u Hrvatskoj.
Cjelokupan prihod priredbe biti će doniran u humanitarne svrhe.
Organizatora raduje izvanredan odaziv čak 110 posada uz cca 300 sudionika, iz svih dijelova Hrvatske, koji su unatoč recesijskim vremenima, očito željni ovakvih druženja, još jednom na djelu pokazali solidarnost i humanitarnost automobilista.
PROGRAM - Nedjelja, 29.11.2009.
08,00 - Prijam; ZAGREB, Gradsko poglavarstvo, Trg Stjepana Radiča 1, (istočno parkiralište)
10,31 - VK-1 start; ZAGREB, Gradsko polavarstvo, Trg Stjepana Radića 1
PI-1 GORNJA BISTRA, parkiralište
PK-1 GORNJA BISTRA, igralište iza Bolnice
PI-2 PILA, Park vozača
13,01 - VK-2 cilj; HUNJKA, kod "Zvonimirovog doma" (bivši Dom obrtnika Hunjka), druženje, ručak, športski program, svečanost podjele nagrada
Konačna Lista prijava (pdf)

LLUMAR RALLY TEAM NAKON POREČA
28.11.2009.

Hrvatsko rally prvenstvo "odradilo" je i svoju zadnju etapu. 10. Rally Poreč bio je zadnja stanica sezone. LLumar Rally Team zabilježio je još jedan uspjeh, iako zastupljen u natjecateljskom dijelu samo jednom posadom: Boro Mateša - Krešimir Konjević (Honda Civic Type-R).
Nikola Laća (voditelj LLumar Rally Team-a)
Vrlo sam zadovoljan ovim uspjehom! Iako se za team natjecala samo jedna posada, isto kao i u Novom Vinodolskom, bilo mi je vrlo drago vidjeti sportski duh kompletnog team-a na djelu. Naime, isto kao nedavno u Novom Vinodolskom, svi članovi tima bili su uključeni u rally-u. Iako bez trkaćeg auta, Branko Jemrić i Zdravko Draženović bili su u Poreču, među najglasnijim navijačima. Anđelko Košec je također bez trkaćeg auta, ali mi je vrlo drago što je odlučio biti suvozač i pomoći Dariu Šamecu, vrlo talentiranom mladom vozaču za kojeg smatram da će kad stekne malo iskustva u rally-u biti vrlo zapažena karika. Mateša-Konjević atraktivnim vožnjama prikupili su vrijedne bodove za team. U Poreču su možda bili malo rezervirani jer je zadnji rally i ništa drastično se nije moglo napraviti, ali mislim da je to bilo vrlo pametno... Vidite i sami, po velikom broju izlijetanja i odustajanja, koliko je Rally Poreč bio opasan. Svaka im čast na izvrsno odrađenom rally-u!
Boro Mateša
Šta reći nakon završetka zadnjeg rally-a i završetka sezone. Na ovaj rally smo došli voziti, uživati i ponajprije završiti ga pošto je situacija u našoj grupi N2+N3 bila manje-više riješena i prije samog rally, te se nije isplatilo riskirati, a pogotovo kad smo vidjeli koliko automobila je završilo van staze. Osobno mi se svidio brzinac Vižinada zbog dobrog makadama i skokova i, iako je zahtijevao veliki oprez i koncentraciju, bilo ga je baš užitak voziti. Sve u svemu zadovoljan sam postignutim drugim mjestom u grupi u PH, te trećim u međunarodnom regionalnom prvenstvu Hrvatske, jer točno tim poretkom smo završili i ovu sezonu. Auto je čitav, konstantno i kvalitetno poboljšavan i već u ovom trenutku spreman za slijedeću sezonu, naravno ukoliko ga ne prodam. Na kraju iskrene čestitke Stanišiću na osvojenom naslovu prvaka u generalci, kao i svom prijatelju Marinku Staniću i Elvinu Svetiću na osvojenom prvom mjestu u našoj grupi.
Krešimir Konjević
Zadovoljan sam ovim rally-om iako sam sa strane čuo dosta kritika na samu organizaciju istoga. Brzinci su bili zanimljivi, neki otprije poznati, a neki izmijenjeni na način da postanu zanimljiviji publici (SS Flengi), jer je u krajnjem interesu svih nas upravo što više naš sport približiti javnosti da i oni uživaju u našim vožnjama, a ne samo meni. Meni se osobno sviđa brzinac Vižinada i vožnja po ovakvom brzom makadamu, zanimljiva je i zahtjevna, sa nekoliko skokova. Šta na kraju reći, u Poreč smo došli ponajprije završiti rally i ovu sezonu. Situacije u našoj klasi je bila manje-više riješena već i prije rally-a, tako da se nije isplatilo riskirati, makar mi je, moram priznati, malo falilo fajta na nož sa Stanićem i Svetićem, ali eto na kraju čestitam dečkima na osvojenom prvom mjestu u našoj grupi, kao i Saši Stanišiću na osvojenom naslovu prvaka u generalci PH. Zahvaljujem svim sponzorima koji su nas pratili kroz ovu sezonu, a posebno Nikoli, voditelju našeg Llumar Rally Team-a, koji nas je uvijek vjerno pratio na utrkama i našem Ottu na brizi oko "Đurđe".

OBAVIJEST BROJ 1 - ZG AUTO RALLY 103. JUBILEJA
21.11.2009.

(odnosi se na Dodatak I za Prvenstvo Zagreba)
1. Startnina za natjecatelje koji namjeravaju nastupiti u dijelu natjecanja koje se boduje za Prvenstvo Zagreba iznosi 250,00 kn, a uplaćuje se na žiro račun:
Zagrebački automobilistički savez broj: 2402006Ź1100017624
2. Broj članova posade nije ograničen, odnosno u svakom vozilu može biti toliko putnika koliko je određeno prometnom dozvolom, osim na posebnim ispitima gdje u vozilu smiju biti samo prijavljeni članovi posade (vozač/suvozač).
Organizator
Zagrebački automobilistički savez "ZG AUTO RALLY 103. JUBILEJA" 29.11.2009.

ZG AUTO RALLY 103. JUBILEJA
28.10.2009.

Poštovani,
Zagrebački automobilistički savez 29. studenoga 2009. organizira četvrti po redu ocjenski autoreli u čast 103. obljetnice utemeljenja "Prvog hrvatskog automobilnog kluba", što predstavlja i početak organiziranog bavljenja automobilističkim sportom u Hrvatskoj. Cjelokupan prihod priredbe biti će doniran u humanitarne svrhe. Imamo čast i zadovoljstvo pozvati vas da, kao jedan od značajnih sudionika razvoja hrvatskog auto športa, nam se pridružite i sudjelujete u programu ove manifestacije, te obavijestite javnost o istom.
PROGRAM:
Nedjelja, 29.11.2009.g.
10,31 VK-1 start ZAGREB, Gradsko polavarstvo, Trg Stjepana Radića 1
PI-1 GORNJA BISTRA, parkiralište
PK-1 GORNJA BISTRA, igralište iza Bolnice
PI-2 PILA, Park vozača
13,01 VK-2 cilj HUNJKA, kod "Zvonimirovog doma" (bivši Dom obrtnika Hunjka),
druženje, ručak, športski program, svečanost podjele nagrada
U očekivanju Vašeg sudjelovanja u ovom športsko-humanitarnom događaju, srdačno Vas pozdravljamo,
Kontakt osoba:
Berislav Čegelj, stručni tajnik ZAS-a.
Tel: 091 46 45 075, e-mail: tajnik@z-a-s.hr
Prijavni list
Posebni pravilnik
--
Berislav Čegelj, stručni tajnik Zagrebačkog automobilističkog saveza

««« »»»
ARHIVIRANI ČLANCI

POZIV KLUBOVIMA ČLANICAMA HAKSa

-Original Message-
Subject: Poziv klubovima
...više

"16. NAGRADA STUBIČKIH TOPLICA"

-Original Message-
Subject: "16. Nagrada
...više

LLUMAR RALLY TEAM NA BRDSKOJ

Član LLumar Rally Team-a Anđelko Košec, ... više

AUTOCROSS U SRIJANIMA - NAJAVA

Ovog vikenda, točnije 12.-13.09. ...više

16. NAGRADA STUBIČKIH TOPLICA

Poštovani,
imamo čast i zadovoljstvo pozvati ... više

SVIM ČLANICAMA I ČLANOVIMA ZAS-a

Poštovani športski i poslovni
[više]

www.euro4x4parts.com

Orbis hosting

ORK Schnee
kupujte, prodajte, družite se...
::: SLIKA MJESECA :::
slika mjeseca...
::: I N F O :::
::: MJESTO ZA VAŠ BANNER :::

PRERAČUNAJ

cm

feet

inch

Vrijednosti: 1 Inch = 2.54 cm, 1 Feet = 30.48 cm, 1 Feet = 12 Inch
::: A N K E T A :::
Smatrate li da je naplata radi opstanka Portala i Foruma:
potrebna
potrebna i dobra
nepotrebna
dobra - cijene su OK
dobra - cijene su preniske
dobra - cijene su previsoke
loša
svi tako rade
važno da opstane
svejedno mi je, iako pratim
ljudi su škrti platiti reklamu
ne znam
 

Vrati na vrh stranice

HR Off road portal Schnee © 2004-2018. Sva prava pridržana. l Autorska prava

Osvježeno: 15.01.2010.