Dobrodošli na site !
IZ SVIJETA OFF ROADA
AUTOSPORT
OSTALO
ZABAVA
KONTAKT
SPONZORI
ZENTEREN - off road center
OPREMA I PRIBOR ZA LOV - Zagreb, Ilica 132 - tel.: (01) 377 22 43
ACT Rebus
najbolji webhosting u HR!
renoviranje kaseta i tonera
komunalne usluge...
Tooomek
Alan Ford Eskort
BlueDevil
Tomislav Pavić
Tzac
Mario Šoštarić
Davor Zgrablić
Hello Kitty
Neba
Limarija Brezovec
logo portala
ORK Schnee

AKO NISTE ZNALI...

RJEČNIK
EU dictionary - Englesko-hrvatski i hrvatsko-engleski rječnik s velikom bazom riječi dostupan online.

I N F O

» AUTOSPORT
» HR-AUTOSPORT

--------------
Od listopada 2008. će se na kioscima prodavati novi 4x4 & SUV Magazin koji će izlaziti svaka 2 mjeseca. Razlika među tipiziranim magazinima o SUV vozilima je da će ovaj magazin posvetiti malo prostora i pravim off roaderima. Prvi broj je u prodaji od 06.10.2008.
--------------

10 godina CROATIA TROPHY-a obilježilo je sudjelovanje i 6 posada iz Hrvatske. Do sada su boje Lijepe Naše branile jedna ili dvije domaće posade, a nadamo se da će ih već slijedeće godine biti više.
--------------
ORKSchnee je još jedan od novijih klubova, a to su i ORK Kameni Svati, ORK Hruševec Kupljenski i ORK Lobor.

--------------
Hrvatski Autocrosseri druže se na Off road FORUMU u rubrici AUTOCROSS. Slobodni ste pridružiti se i sudjelovati u kreiranju noviteta i probijanja tog sporta.
--------------

ANKETA
Koje webstranice off road klubova po vama NISU ZAPUŠTENE?
Križevci
Kameni svati
Kamo Oko Vidi
Bura 4x4
Schnee
Sv. I. Zelina
Sub. Podravska
Kneginec
Kutina
Vrbovec
Uspon 4x4
ZG OFF ROAD
No Limits
4x4 Barban
eXTReMe Tracker

Slijedi jedna priča....
18.02.2005.
www.tokic.hr
Danima pokušavam doći do jednog malog dijela za mog AX-a, no konačno sam si odredila dan "D" i unaprijed si zacrtala da nema odustajanja - ma koliko koštalo.
Da ne bih previše duljila, zahvaliti ću se ovim putem svim dragim ljudima koji su si dali truda i koji su, na koncu, pokazali dobru volju te se dali u potragu kako bi mi olakšali potražnju. Posebno zahvaljujem g. Danijelu Prijatelj te g. Anđelku Srabinec.
E sad, ova priča počinje u Zagrebačkoj 143a, jednoj od poslovnica TOKIĆ d.o.o.

Nakon skoro cjedlodnevnog obilaska prodavaonica i pokojeg servisa radi pomoći oko skidanja malog motorčića (koji se čak nalazi na dohvat ruke, ispod prednjeg desnog blatobrana!), te "dizanja ruku" servisera u nekima od servisa u koje sam navratila, a sve zato što nitko "neće imati posla sa francuzima", ja sam sa krajnjeg istočnog dijela Zagreba odakle sam krenula, malo po malo završila na krajnjem zapadnom dijelu i to kod TOKIĆ - autodijelova, poslovnice u Zagrebačkoj 143a.
Naime, nedavno sam posjetila njihovu poslovnicu u Martićevoj zbog istog problema, no uz sav trud koji su dečki pokazali, pa čak izašli van po kiši da bi pokušali skinuti dio, nisu imali takav koji mi treba.
Da stvar bude bolja, i tada, a i uvijek kada navratim u bilo koju poslovnicu TOKIĆ d.o.o., osoblje si zaista daje puno truda te se ne osjećam kao "glupo zensko....", ili nedaj Bože što gore....

Dakle, uđem ja u navedenu poslovnicu, "dobar dan" - "dobar dan, izvolite"...

- "Trebala bih "taj i taj" dio, ali je problem što ga ne mogu skinuti pa ne znam kakve ima nastavke".
- "Nema problema gospodična, gdje Vam je auto - budemo mi to pogledali".

I čovjek - da budem preciznija, gospodin SLAVKO VICKOVIĆ, bez imalo problema izađe van - a vani se i pingvini smrzavaju, zavuče ruku pod blatobran, pokušava skinuti dio, ali nejde.
Zatim ode po alat, vrati se, pokuša opet - i nejde.
I ne budi lijen, gospodin me uputi u susjednu automehaničarsku radionu jer da moram skinuti kotač da bi se izvadio taj dio, a to je jedini način da bi mogli znati o kojem se modelu motorića radi.

U toj radioni, neću je imenovati, čovjek je tražio 50,00kn za skidanje tog dijela ako je samo jedna cjevčica, a ako su dvije - 100,00 kn.
Kako nisam imala više od 50,00kn u kešu, a kartice ne primaju, te obzirom da je model sa dvije cjevčice - što mi je već bilo poznato, dakle 100,00 kn, vratila sam se kod TOKIĆ-a da zahvalim na trudu navedenom gospodinu Vickoviću.

Međutim, iako iznenađen takvim postupkom djelatnika te radione, g. Vicković mi nije dao otići već je nazvao dotičnog g. DAMIRA B. te dogovorio da dođem odmah kod njega kako bi mi pomogao skinuti, a i vidjeti koji model motorića mi treba.

Odmah mi je dao i dio za koji je pretpostavio da će pasati uz naznaku da nakon skidanja starog i uvida u "stanje" lako dođem i uzmem dio koji paše, a ovaj vratim.

Došavši kod g. Damira B., on mi je bez problema pomogao, skinuo kotač, izvadio dio, odvezao me natrag u TOKIĆ d.o.o. jer je trebao drugi model, skoro je sam platio tekućinu za stakla na koju sam ja zaboravila, i uz zamjenu dijela i montiranja gume - provjerio ulje, vodu u hladnjaku, akumulator (dužna sam mu i destiliranu vodu :-)), spomenuo što pod hitno moram promijeniti....maltine je napravio mali servis!

I sve to za - ništa!

Dakle ljudi, ja jednostavno ne mogu vjerovati da su mi dva čovjeka srušila skoro već oblikovanu teoriju da uskoro više nećemo smjeti na ulici nekoga pitati "koliko je sati" - a da vam to ne naplate (ako će im se uopće dati pogledati na sat)!

Bit cijele ove priče je pohvala djelatnicima TOKIĆ d.o.o., a nadam se da vlasnik/ci (??) firme zna/ju cijeniti svoje djelatnike te da još nije zamrla stimulacija radnicima (ako se to JOŠ tako zove :-)).

Zahvaljujem se gospodi: SLAVKU VICKOVIĆ i ostalim djelatnicima TOKIĆ d.o.o. te DAMIRU B. na iskazanoj dobroj volji i pomoći bez koje bi moja samouvjerena odluka o danu "D" pala u vodu.

Vama koji ste ovo pročitali, a ukoliko do sada niste imali potrebe navraćati u poslovnice TOKIĆ d.o.o., preporučam da se prvo uputite na njihove adrese koje su navedene na njihovoj web stranici www.tokic.hr.

Snježana Jurić

e-mail

l

© schnee - 2004-2009. Sva prava pridržana. l Autorska prava
Osvježeno: 07.09.2005.