Dobrodošli na site !
IZ SVIJETA OFF ROADA
AUTOSPORT
OSTALO
ZABAVA
KONTAKT
SPONZORI
ZENTEREN - off road center
OPREMA I PRIBOR ZA LOV - Zagreb, Ilica 132 - tel.: (01) 377 22 43
ACT Rebus
najbolji webhosting u HR!
renoviranje kaseta i tonera
komunalne usluge...
Tooomek
Alan Ford Eskort
BlueDevil
Tomislav Pavić
Tzac
Mario Šoštarić
Davor Zgrablić
Hello Kitty
Neba
Limarija Brezovec
ZANIMLJIVOSTI

logo portala
ORK Schnee

AKO NISTE ZNALI...

RJEČNIK
EU dictionary - Englesko-hrvatski i hrvatsko-engleski rječnik s velikom bazom riječi dostupan online.

I N F O

» AUTOSPORT
» HR-AUTOSPORT

--------------
Od listopada 2008. će se na kioscima prodavati novi 4x4 & SUV Magazin koji će izlaziti svaka 2 mjeseca. Razlika među tipiziranim magazinima o SUV vozilima je da će ovaj magazin posvetiti malo prostora i pravim off roaderima. Prvi broj je u prodaji od 06.10.2008.
--------------

10 godina CROATIA TROPHY-a obilježilo je sudjelovanje i 6 posada iz Hrvatske. Do sada su boje Lijepe Naše branile jedna ili dvije domaće posade, a nadamo se da će ih već slijedeće godine biti više.
--------------
ORKSchnee je još jedan od novijih klubova, a to su i ORK Kameni Svati, ORK Hruševec Kupljenski i ORK Lobor.

--------------
Hrvatski Autocrosseri druže se na Off road FORUMU u rubrici AUTOCROSS. Slobodni ste pridružiti se i sudjelovati u kreiranju noviteta i probijanja tog sporta.
--------------

ANKETA
Koje webstranice off road klubova po vama NISU ZAPUŠTENE?
Križevci
Kameni svati
Kamo Oko Vidi
Bura 4x4
Schnee
Sv. I. Zelina
Sub. Podravska
Kneginec
Kutina
Vrbovec
Uspon 4x4
ZG OFF ROAD
No Limits
4x4 Barban
eXTReMe Tracker

OFF ROAD NA...

www.autosport.hr
Site sa odlično obrađenim raznim temama! Svakako ga posjetite!
www.auto-adrenalina.com
web portal hrvatskog automobilizma

PRERAČUNAJ

cm
feet
inch

Vrijednosti: 1 Inch = 2.54 cm, 1 Feet = 30.48 cm, 1 Feet = 12 Inch

SPL natjecanje ovog vikenda na prijelazu Goričan
31.05.2006.
Zbog malog nedostatka vremena, evo tek sada objava za subotu, 03. lipnja kada će se održati natjecanje u glasnoći glazbe u vozilu.
Mjesto održavanja je već tradicionalno parkiralište kod Restorana Herman na samom Graničnom prijelazu Goričan. Kotizacija iznosi 120,00 kn. Svaki natjecatelj dobiva Dietz vezicu sa karticom "NATJECATELJ", časopis Overdrive i ukusnu porciju graha u Restoranu Herman. Prijave su od 11,00h, kvalifikacije od 12,00h - 16,00h, dok se finalna natjecanja predviđaju od 18,00 sati.
Poslije finalnih natjecanja slijedi Death match, mjeri se prosjek glasnoće u trajanju od 5 minuta. Nakon toga slijedi podjela pokala, ispijanje piva i podjela nagrada za sve natjecatelje.
Za dobru glazbu zadužen je DJ Rambo, a nagrade za sve natjecatelje osigurala je Sound Garage koja je ujedno i organizator dB Cupa.
Organizator najavljuje odličnu zabavu i poziva Vas na ludi provod uz najglasnija vozila u Hrvatskoj.
 
2. međunarodni susret alfista
20.05.2006.
povečaj
Poštovani,
Pozivamo sve ljubitelje marke Alfa Romeo da se pridruže na velikom međunarodnom susretu alfista koji će se održati 04.06.2006. godine na automotodromu Grobnik. Sve informacije o susretu možete pročitati na ovom linku: www.alfisti.hr/forum.

"2. međunarodni susret alfista započet će sa druženjem u zaštićenoj park šumi Golubinjak, svega 145 km od Zagreba, ili 40 km od Rijeke. Zajednički ručak u restoranu Golubinjak predviđen je u 13:00 sati.
Okupljanje alfista započeti će nekoliko sati ranije, točnije oko 9:30 sati odmah na silasku sa autoceste za Grobnik na autocesti Zagreb-Rijeka. Vožnjom u koloni predviđen je dolazak oko 10:30 na parkiralište restorana Golubinjak. Do vremena ručka predviđeno je druženje te uživanje u predivnom prirodnom ambijentu. Park šuma Golubinjak pruža gostima šetnje uređenim stazama, planinarenje, alpinizam, vožnju biciklom atraktivnom okolicom , boćanje te razne druge sportske i rekreativne sadržaje.
U 16:00 sati predviđen je zajednički odlazak na automotodrom Grobnik gdje će svi sudionici susreta moći odvoziti nekoliko krugova po našoj jedinoj automobilističkoj stazi. Druženje na stazi potrajati će najkasnije do 20:00 sati.
Svi koji žele sudjelovati na ovom susretu moraju unaprijed uplatiti kotizaciju od 100,00 Kn koja pokriva zajednički ručak i vožnju po stazi.
Ručak sadrži kompletan menu (juha, predjelo, glavno jelo i desert) te je uračunato jedno piće po izboru. Sva dodatna pića plaćaju se naknadno u restoranu.
Kotizacija se mora uplatiti najkasnije do 24.05.2006. god. Podaci za uplatnicu:
Iznos: 100,00 Kuna
Naziv primatelja: ALFA KLUB, Poljana Z. Mikine 26, Zagreb
Broj računa primatelja: 2360000 - 1101834000
Poziv na broj odobrenja: članovi Kluba upisuju članski broj, a ostali datum uplate
Opis plaćanja: Međunarodni susret – Grobnik
Nakon uplate članarine molimo da se upišete na ovaj popis. Ne-članovi Alfa Kluba mogu privatnom porukom obavijestiti bilo kojeg moderatora pa će ih on staviti na popis."
 
Off road caffe i Studio za tetoviranje
02.04.2006.
Na Malešnici već neko vrijeme radi El Diablo caffe bar u sklopu kojeg se nalazi i studio za tetoviranje.
Vlasnik je gospodin Zsolt Gyurina o kojem ste mogli čitati na ovim stranicama gdje je pisano o njegovim off road aktivnostima. Iako mađar, Zsolt se jako dobro snašao u Zagrebu, a kao donedavni prvak Mađarske u off roadu, na sve moguće načine pokušava približiti taj sport i ostalim "gradskim" dečkima i curama.
Tako u El Diablu možete pogledati njegove pehare i medalje, kacige, prelistati hrpu off road časopisa, a na DVD-u se non-stop vrti materijal sa raznih natjecanja.
Ambijent je sasvim prilagođen nazivu kafića, a osim off road časopisa, i za vrhunske tetovaže također možete pronaći veliki broj sličica iz kataloga.
Poželite li tetovažu ili samo popiti piće u ugodnom off road ambijentu, navratite u Malešnicu, na adresu Ivane Brlić Mažuranić 8, ili se informirajte putem telefona 091/176-2723.
 
Prvi rođendan K.T.V.J.
06.03.2006.
K.T.V.J.-ovci su u subotu, 04.03.2006., kada smo mi odrađivali 2. sastanak predstavnika 4x4 klubova, proslavljali svoju prvu godinu postojanja, a na rođendansku proslavu "zatvorenog tipa" pozvani su i neki naši off roaderi (mada su i oni sami off roaderi - samo na 2 kotača).
Dečke iz Kam Te Vrag J*** iz milja možemo zvati i "Vrageci" - što mene automatski vuče na "Smogovce", a pretpostavljam da većina nas zna koje su simbolike "Smogovaca" :-).
Zato dragi moji K.T.V.J.-ovci, ako mi se "omakne" u tekstu "Smogovci" - znajte da mislim na vas - naravno, u pozitivnom smislu!
Ovim putem zahvaljujem u ime "4x4" off roadera na pozivu i prekrasnom prijemu.
Dečki su si dali truda i "pojasnili" te obrazložili svoje postupke oko postavljanja vlastite web stranice - www.ktvj-online.com, proširenja vidika svima
koji vjerojatno zbog zavisti "pljuju" po trudu i radu K.T.V.J. ekipe, njihovom radu na dobrotvornim akcijama itd., pa su dečki letkom, koji je šteta nepročitati, pokušali ukratko opisati one najbitnije stvari o njima samima.
Upravo radi toga, slobodna sam tekst letka objaviti u cijelosti (pdf).
U sklopu letka nalazi se i poziv na sudjelovanje u dobrotvornoj akciji prikupljanja novčanih sredstava za malog Maria Vukovića (pdf), desetogodišnjeg dječaka iz Lekenika kod Siska, koji je od rođenja 100%-tni invalid. Kako je moderna medicina učinila veliki korak naprijed i povećala Mariu mogućnosti lakšeg življenja - a sve to i košta, ekipa je odlučila spojiti ugodno s korisnim te na proslavi rođendana prirediti i dobrotvornu akciju. Hvale vrijedna gesta, nema što!
Zato našim Smogovcima želim sretan 1. rođendan, puno uspjeha u radu na projektima koje su/i budu stavili pred sebe i samo tako dalje!
 
Jeep® na međunarodnom sajmu automobila u Ženevi
01.03.2006.
Na jednom od najvažnijih europskih sajmova automobila, Jeep® je predstavio potpuno nove modele poput kompaktnog SUVa - Jeep® Compass te Jeep® Commander - novi model u ponudi koji nudi prijevoz do sedam putnika na tri reda sjedala.
Sigurno jedan od najatraktivnijih terenaca na sajmu je i najbrža izvedba Grand Cherokeea ikada – Jeep® Grand Cherokee SRT8 koji svojim performansama baca u sijenu neke od najbržih europskih SUVa poput Porsche Cayenna Turbo ili BMWa X5. SRT8 izvedbu pogoni 6.1 litarski HEMI V8 motor snage 425KS što mu omogućuje vrhunsko od samo
ubrzanje 5 sekunda do 100 km/h, a to je i prvi model koji nosi oznaku SRT što označava posebno pripremljena vozila sportskog odjela Chrysler Grupe.

EUROline d.o.o
Odjel odnosa s javnošću
 
Obećana partija biljara...
28.02.2006.
Evo nešto što i nema baš neke posebne veze sa automobilima - biljar.
Zezajući se na Forumu sa autocrosserima pala su svakakva obećanja, a po svemu sudeći, autocrosseri obećanja i izvršavaju.
Tako su danas jedan predstavnik autocrossa predsjednik ACK Jaska - Tomislav Pavić, i jedna predstavnica (ako se to tako može reći)
off roada - ja, završili u Mosconiju (Folnegovićeva 10 u Zagrebu) na biljaru.
Dobro smo se zabavili, a usput i upoznali prvaka Hrvatske u biljaru - g. Ivicu Putnik.
Od njega smo saznali da se ove godine (kao prve) planiraju održati 4 turnira, a za drugu ih je već 11 u planu. Prvi turnir je zakazan u periodu od 22.07. do 01.08., a nagradni fond iznosi 2 milijuna dolara.
Kako je g. Putniku na EU TOURu najbolje osvojeno mjesto 5. na ljestvici, a na svjetskom prvenstvu najbolje 33. mjesto (natjecanje na Tajvanu), od cca 500-tinjak natjecatelja biti u prvih 150 i nije mala stvar te mu poželimo zdravlja i ponešto sreće kako bi se i dalje uspješno nosio sa konkurencijom.
Za one koje biljar malo više zanima, posjetite website www.internationalpooltour.com i saznajte više.
Ne mora se napominjati da je kod naših sponzora, a i medija, situacija u biljarskom sportu ista kao i u off roadu i autocrossu - dakle, nikakva.
Možemo samo pitati Janicu koliko bi joj značilo unazad godina i godina da se javio samo jedan današnji sponzor?!
Sad kad se cura probila, više trebaju oni nju nego ona njih - i umjesto da se na temelju takvih iskustava mediji i sponzori okrenu i drugim sportovima, svi lijeno i škrto čekaju da se "probijete" da bi se oni mogli reklamirati ili eventualno prodati novine ili emisiju zato jer su "ugostili" nekog važnog. Ponekad se pitamo koji "krele" ih je nazvao "sedmom silom"?!
Nego, dodatna stavka koja mi je uljepšala dan je i Zahvalnica koju sam primila od ACK Jaska, a naslovljena je na ovu web stranicu.
Jaskanci, zahvaljujem Vam na ukazanoj pažnji.
 
Primopredaja nagrade 100-tom forumašu
24.02.2006.
Pao je dogovor da se jučer u Jaski, u Pubu Pastuh izvrši primopredaja nagrade 100-tom registriranom članu Off road i Autocross FORUMA - g. Ivanu Jandriju iz ACK Ozalj. Tako je nagrada (ispitivač napona - tj. multimetar) sponzora Foruma 4x4 Performacne Parts dospjela u ruke 100-tog forumaša uz nazočnost predsjednika ACK Jaska, g. Tomislava Pavić.
ACK Ozalj ove godine još neće "istrčati" sa svojim terminom utrke zbog svih neophodnih priprema staze, no najavljen je poveći broj vozača koji će nastupati ove sezone u ime njihovog kluba na ostalim utrkama.
Utrka u organizaciji ACK Jaska održati će se 09.09.2006. na njihovoj stazi u Mladini u Jastrebarskom, a ako vrijeme bude kao i prošle godine, vjerujemo da će brojčanost posada i publike nadmašiti prošlogodišnje brojke.
Kako su Vesna i Ivan Jandri nedavno postali po treći put roditelji, Ivan je iskoristio priliku te nas počastio kao sretni otac juniora Luke za kojeg vjerujemo da bi lako mogao nastaviti tradiciju ove obitelji i jednog dana se popeti u sami vrh ljestvice najboljih autocrossera. Čestitke roditeljima!
Bez obzira na činjenicu da je tek nedavno rodila, ni Vesna Jandri ne planira mirovati i po neslužbenim informacijama možemo iznijeti podatak da će vjerojatno voziti i ona ove sezone. Autocrosseri, čuvajte se!
Forum je otvoren za sve zainteresirane off oradere, autocrossere, motoriste i druge pa ste slobodni navratiti i pridružiti se opuštajućem postanju, razmjeni korisnih i drugih informacija i sl. Osim na Forumu, kalendare natjecanja možete pogledati i pod linkom "Kalendari" na ovim stranicama.
 

< 4 > << 3 >> < 2 > < 1 >

© schnee - 2004-2009. Sva prava pridržana. l Autorska prava
Osvježeno: 05.03.2006.