ZAHVALA – UZ NAJAVU HAF 2013.

Uz odobrenje, evo objave zahvale sudionicima i izlagačima na prvom HAF-u koji se održavao netom prije početka nove školske godine (01/02.09.2012.) na Jarunu.

Ovo je ujedno i najava Hrvatskog Auto Festivala (HAF 2013.) za slijedeću godinu – 31.08. i 01.09.2013.

——-Original Message——-
From: Hrvatski auto festival
Date: 07.09.2012 15:05:14
To: schnee@schnee-hr.net
Subject: Hrvatski auto festival – zahvalnica


Poštovani,

zahvaljujemo se na ukazanom povjerenju i viziji stvaranja projekta “Hrvatski auto festival”.

Svojim ste sudjelovanjem na Hrvatskom auto festivalu omogućili da ova manifestacija, već u svojem prvom izdanju, postane najveći automobilski događaj u zemlji.

Hrvatski auto festival je najveća izložba automobila, primjerena gospodarskom trenutku, ali sadržajno iznimno bogata.

Naša vizija zajedništva auto industrije, ljubitelja automobila i medija, već je u ovom prvom izdanju ostvarena i pokazuje izvrsne rezultate, na što smo posebno ponosni.

Prvi Hrvatski auto festival prekretnica je u načinu promocije automobilske industrije u Hrvatskoj i realan i kvalitetan temelj za stvaranje boljitka u ovoj gospodarskoj grani, ali i još većeg, sadržajnijeg i bogatijeg Festivala u godinama koje dolaze, iako smo u ovom prvom izdanju postigli zavidan nivo.

Suradnja s Ministarstvom unutarnjih poslova i Hrvatskim auto klubom s ciljem promicanja sigurnosti u prometu, posebno djece, je na ovom Festivalu ostvarena na najvišem nivou pa ćemo i dalje zadržati datum događaja koji će nam omogućiti preventivno djelovanje.

Obzirom na ostvarene ciljeve i viziju razvoja, s veseljem i ponosom najavljujemo drugo izdanje Hrvatskog auto festivala na istom mjestu, 31.08. i 01.09.2013.

Hvala i vidimo se!

HRVATSKI AUTO FESTIVAL
Dario Šarović, voditelj projekta
Davor Devčić, direktor programa
Matija Lovrec, OZ MEDIA – direktor
Igor Vignjević, organizator