Za mjesec dana off road u Križevcima

Za mjesec dana off road u Križevcima - start na dnevni roadbookZa mjesec dana off road u Križevcima će biti prva utrka ove godine jer je korona stopirala sva događanja.

Iako smo već “otupili” na korona virus (COVID-19), ove godine uzela nam je puno. Kako će biti na jesen i iduće godine, nitko ne može znati. Zato treba iskoristiti svaku ponuđenu priliku i realizirati što više aktivnosti.

Off road klub Križevci i dalje radi na pripremi natjecanja u Osijeku Vojakovačkom koje je na rasporedu od 04.-06. rujna 2020.

Ograničene prijave sukladno svim uputama

Do sada je prijavu (kompletnu, s uplatom kotizacije) izvršilo 25 sudionika, a u najavi je još 11 posada.

Svakako treba napomenuti da je zbog korone ograničen broj sudionika, te je i organizator prisiljen na ovogodišnji 14. Off road kup Križevci 2020. primiti maksimalno 100 osoba.
Sve u skladu s uputama nacionalnog Stožera civilne zaštite RH.

Za mjesec dana off road u Križevcima - extreme ispitSvi detalji na tu temu su opisani u tekstu “14. Off road kup Križevci 2020. – prednajava”, a i dalje su na snazi.

Tako da, čak i ako ste već pročitali, pročitajte još jednom jer će vam biti jasnije “što i kako” je uvjetovano natjecanju za mjesec dana – off road u Križevcima.

Ako mislite da je 100 osoba puno, razmislite da jednu posadu čine vozač i suvozač, te ste time dobili odmah i broj od 50 vozila.

Od tih 50 vozila, oduzmite vozila i ljude iz organizacije, te eventualno logistiku iz natjecateljskih krugova.
Računica kaže da nema još puno slobodnih mjesta.

Zadnji rok zaprimanja prijava

Zadnji rok koji je organizator u mogućnosti ostaviti za potvrdu (uplatu) sudjelovanja je 16.08.2020.

Nakon tog roka se kreće u završne radnje – priprema logistike sukladno broju sudionika, prijavu skupa (točan broj onih koji su potvrdili sudjelovanje, dopune neće biti moguće) itd.

Za mjesec dana off road u Križevcima - start na dnevni roadbookAko ste pročitali tekst najave i program natjecanja, onda znate da ukoliko netko i dođe na sam dan održavanja 14. Off road kupa Križevci 2020., organizator mu neće moći dozvoliti sudjelovanje.

Uglavnom, u petak vas čeka 17 km noćne vožnje po roadbooku, u subotu 48 km roadbooka, dok je u nedjelju roadbook dug 9 km, jer se voze još i posebni ispiti.

Oni koji ne žele voziti soft i hard roadbook, mogu se prijaviti u kategoriju “turist“, te se voziti 40 km po roadbooku, i to bez bojazni da će oštetiti vozilo. Naravno, ukliko budu pazili.

Za prijave se obratite Robertu Antolković: robert.antolkovic.ra@gmail.com