Šuma Kup – Off road Challenge 2020.

Šuma Kup 2020. - Off road ChallengeŠuma Kup – Off road Challenge 2020.” je druženje koje je ove godine dobilo i ime, a čiji je začetnik unazad više godina bio Ivan Jandrečić.

Druženje je uvijek na poziv, a rijetki su oni koji odbiju dolazak (i to je najčešće zbog drugih obveza). Zna se da će zabava biti zagarantirana, što god vi smatrali pod pojmom “zabava”.

Iako zvuči šaljivo, ovo druženje “Šuma Kup – Off road Challenge” nije moglo dobiti bolji naziv. Zaista se radi o “off road izazovu” koji u 99% prolazi šumom, s preprekama za koje su neophodne dvije stvari: off road gume i vitlo.

Atraktivna trasa za offroadere

Kao i do sada, organizator je pripremio kraljevski doručak kod okupljanja – zakazanog za 08,00 sati u subotu, 29.02.2020. godine.

Šuma Kup 2020. - Off road ChallengeUslijedili su izazovi za 17 vozila, s planom trase od Pavučnjaka do Plešivice. Vozilo se po predjelima preko Purgarije, Betera, Kozlikovo, Stankovo i bliže i daljnje okolice sve do vrha Plešivice.

Fantastičan teren, izvrsna trasa, odlično druženje.
Večera je organizirana u prekrasnoj vikendici Mije Pučara, koji nas je dočekao, u kaminom ugrijanom prostoru, uz odojka i piće.

Ove godine prohladno i bez kiše

Vrijeme je bilo poluoblačno i prohladno, u usporedbi s ranijim druženjima. Međutim, ne može se reći da nas nije poslužilo jer, iako nije bilo sunca, nije bilo niti kiše.

Mada, kiša ne bi omela pristiglu ekipu, samo bi sve puno duže trajalo pošto bi prepreke bile u ekstremnijem stanju te bi se vjerojatno kratila dionica.

VikendicaObzirom da smo ove godine stigli po mraku, za one koji nisu imali priliku vidjeti ovu lijepu vikendicu po danu, evo jedna slika s prošlog druženja.

Više o ovom druženju od zadnji put (2016.), možete pogledati u 5 albuma čiji se linkovi nalaze u Fotogaleriji za 2016. godinu, pod nazivom “Off road druženje Kod Jandrečića“.

U svakom slučaju, nezaboravno kao i uvijek, uz iščekivanje idućeg druženja u ovoj postavi organizatora.

Niže se nalazi jedan manji dio slika, dok se ostale slike mogu pogledati na Facebooku (3 albuma na kraju galerije).