OSNOVAN LLUMAR RALLY TEAM

U Zagrebu je osnovan LLumar rally team, pod kapom glavnog pokrovitelja tvrtke LLumar, kao što nam i samo ime tima govori.

Uz voditelja tima g. Nikola Laća, LLumar rally team sastoji se od tri dobro nam poznate rally posade Branko Jemrić-Zdravko Draženović (AK Astra), Anđelko Košec-Allan Troha (AMD Zanatlija) i Boro Mateša-Krešo Konjević (AMD Matulji racing), koji će bodove za team u prvenstvu Hrvatske skupljati u disciplini rally.

Tim će svoj debitni nastup zabilježiti za desetak dana na Croatia Delta rally-u.

Športski duh i ambicioznost tima vidi se iz samih izjava vozača i voditelja tima.

Nikola Laća (voditelj tima):

“Iznimna mi je čast biti voditelj jednog ovakvog rally tima! Mislim da na okupu imamo tri vrhunske i atraktivne rally posade, koje će, siguran sam, ostvariti iznimne rezultate.

U ovo vrijeme globalne recesije, domaća automobilistička scena ostala je nažalost na vrlo krhkim nogama.

Kao svjetski lider na tržištu folija za stakla, LLumar je odlučio ublažiti krizu i formiranjem tima olakšati nastupe ovih triju posada.

Očekivanja za ovu sezonu su ostvarenje što boljih rezultata na svakom pojedinom rally-u, a nadamo se, naravno, i timskoj tituli na kraju sezone.

Posadama tima želim sretnu i uspješnu sezonu, prepunu atraktivnih vožnji i uzbudljivog natjecanja.

Boro Mateša:

“Svakako da mi je drago biti član ovog tima, jer smatram da je složnost vozača i sponzora jedan od rješenja izlaska iz krize ovog sporta.

Ove godine ću nastupati sa Hondom Civic Type-R klase N3, koju smo tijekom zimskih dana osvježili novim ovjesom i na prvim testiranjima se pokazala puno bolja i brža nego prošle godine.

I ove sezone nastupiti ćemo pod pokroviteljstvom MUP-a RH, uz sponzore LLumar, Valvoline, Auto Hrvoje, Vulkal, građevinski obrt Knežević, Hibo i Super Sport sportska kladionica kojima se ovim putem zahvaljujem.

Branko Jemrić:

“Izuzetno mi je drago da smo uspjeli osnovati jedan ovakav tim i čast mi je biti dio toga.

Ovo je dokaz da se u ovom vremenu recesije i smanjenog buđeta marketinga može napraviti rally tim koji se sastoji od čak tri vozača.

Ove godine nastupiti ću sa već dobro vam poznatom Škodom Fabijom RS TDI klase A7 u nešto drugačijem dizajnu nego proteklih godina.

Očekivanja ove sezone mi je, ispred svega, biti što atraktivniji na stazi, a pri tom i pokušati obraniti titule pobjednika klase A7 koje sam osvojio u protekle dvije sezone.

Zahvaljujem se sponzorima Automehanika Jaković, 24sata, Škoda auto, LLumar, a svakako i AK Astra i LLumar rally team-u koji će mi omogućiti nastupe ove sezone.

Anđelko Košec:

“Smatram da je izbor vozača izuzetno kvalitetan i drago mi je što sam i ja jedan od njih, te se nadam vrhunskim rezultatima tima.

Ove godine nasupiti ću sa Opel Astrom GSI klase N3 na svim rally utrkama i na 4-5 brdskih utrka koje se boduju za prvenstvo Hrvatske.

Cilj ove sezone je završiti među prva tri mjesta u klasi na rally-u, a na brdu ćemo vidjeti.

Zahvaljujem se sponzorima koji će mi omogućiti nastup ove sezone LLumar, Tom Tom restoran, kafićima MTV i Salix, Kemoton, AFC folije, a posebno voditelju tima g. Nikoli Laća i Buci.”