OFF ROAD “PODRAVINA ADVENTURE”

Puno ljudi se kroz godinu raspituje za off road druženja…
Svi bi se (navodno) išli vozit’, većina kaže da ima premalo organiziranih druženja za “obične” terence i sl., a kad se takvo druženje organizira, onda svi zašute i nema ih nigdje.

Jučer i prekjučer se tako okupilo društvance u Subotici Podravskoj (kraj Koprivnice) pa se dva dana provelo u blatu što šumskih putova, što na poligonu i okolici…

Organizator – g. Damir Špernjak, pripremio je trasu na kojoj su se mogle naći turist, pa soft, pa hard, a bome i extreme segmenti te je tako zadovoljen svačiji ukus.

Klopa koju je pripremala gđa Morana Špernjak je zaista bila vrhunska, a nakon večere i čašice razgovora, pao je dogovor da se ode na noćnu dionicu – između ostalog, neki su poželjeli i noćni extreme, a domaćin nije imao ništa protiv.

Bilo je i dogodovština gdje su dečki mijenjali prvo zadnju desnu gumu, i to samo nekih 100 metara prije izlaska iz šume i padanja mraka, da bi na istom tom mjestu na noćnoj dionici mijenjali i prednju desnu gumu (a treću gumu su mijenjali na povratku kući :))) ), pucanja sajli (zapravo “štrika” o kojem je Zoran Švec nabacio takve opise da su nam suze išle na okice 🙂 ) itd..

Povratak na toplo i suho, značio je početak karaoka nekih iz ekipe (bubnjići i danas bolno jauču), a sredinom noći se odlučilo da se pronađe i neki disko u Koprivnici, pa je dio ekipe odlučio da proba (bez obzira na naše godine) i tu avanturu.

Nedjelja je bila pod bijelim pokrivačem te se nakon doručka krenulo drugim šumskim putovima na vožnju, poneke akrobacije i razgledavanje kraja.

Kod jezera smo dočekani klopicom i vinčekom te se nakon okrijepe nastavilo dalje.

I poruka za našeg Štefa – evo vidiš da obećanje kako ne bum napisala da si sa ženinim autom bio na hardu – stoji, hihihi.

Pozdravi Kristinu (i reci joj – ako smiješ :), da je njen Jeep super prošao test).

P.S. – Neba, duguješ mi pol litre krvi, hehehe… (hvala na previjanju…)

Podijeli