Off road druženje Brodsko Vinogorje

Off road druženje Brodsko VinogorjeOff road druženje Brodsko Vinogorje kod Slavonskog Broda planirano je za zadnji vikend u ovom mjesecu – 30/31.10.2021..

Ovo “1. off road druženje Brodsko Vinogorje planirano je tako da se u subotu (30.10) odvozi dionica po Dilj gori koja se nalazi na području Brodskog Vinogorja.

U večernjim satima će se krenuti prema etno-selu Stara Kapela gdje je planirano kampiranje i nastavak druženja uz hranu i piće. To je dionica koja je od Dilj gore udaljena oko 20-ak kilometara.

Za one koji ne žele kampirati, organizator Luka Turkalj će pomoći oko smještaja u čvrstim objektima koji se nalaze u krugu od 2 kilometra u odnosu na kamp.

Off road druženje Brodsko Vinogorje u nedjelju

U nedjelju (31.10.) je u planu nastavak off road druženja na širem području Slavonskog Broda – uz vožnju i turističko razgledavanje u okolici etno-sela.

Teren će biti prilagođen prolasku svih vozila.

Off road druženje Brodsko VinogorjeVožnja po blatu, brdima, makadamu, šumskim putovima i sl. će biti prilagođena vašim željama i mogućnostima vozila.

Uglavnom, biti će za svakog ponešto.

Ostale korisne informacije

Okupljanje u subotu će biti do 10,00 sati u Brodskom Vinogorju, iza trgovine Boso.

Prijave će biti moguće obaviti najkasnije do 23.10.2021. iz razloga što organizator mora znati unaprijed na koliko ljudi i vozila mora računati kako bi se pripremila hrana, piće, prostor za kampiranje ili spavanje u čvrstim objektima i sl.

Nakon okupljanja svih prijavljenih, slijedi kraći briefing na kojem ćete biti upoznati s detaljima ovog off road događanja.

U slučaju da će neka vozila doći na prikolicama ili kamionima, organizator osigurava prostor za istovar i parking transportnih vozila.

I na kraju, za sva ostala pitanja, ali i obavezne prijave do 23.10., slobodni ste obratiti se organizatoru Luki Turkalju na broj: +385 (0)99 325 3311.

Organizator poziva sve zainteresirane za vožnju da se prijave i upoznaju novi teritorij.

Off road druženje Brodsko Vinogorje
Slike: Ivica Majstorović