ODRŽAN 7. OFF ROAD CUP KRIŽEVCI 2012.

Off road natjecanje koje se održavalo ovog vikenda u Apatovcu kraj Križevaca (09. i 10.06.2012.) i to sedmu godinu za redom u organizaciji ORK Križevci, uspješno je završeno.

Iako nije bilo puno posada, pokrivene su sve discipline, od harda, softa i extremea, pa do turista i brzinaca.
Netko je rekao: “koga nema – bez njega se može”, a može se upravo zahvaljujući onima koji su se pojavili.

Organizator se zahvaljuje svima na dobroj volji i dolasku.
Što se tiče pripremljenih trasa, osim iznenađenja kod jedne posade u turistu (jer trasa nije bila samo na asfaltnoj podlozi), izgleda da su svi dobili što su i tražili.

Zadovoljni su, a neki koji su prvi put vozili na nekom natjecanju (npr. turist klasa), već sada pokazuju interes za prelazak u soft, što je više nego dobra informacija, nevezano na to da li će se ostvariti ili ne.
Važna je stavka da znatiželja i zanimanje postoje.

Organizator je i ove godine lijepo odradio otvorenje uz himnu i uglednike kao što su dogradonačelnik Grada Križevci g. Stjepan Peršin, župan Koprivničko-križevačke županije g. Darko Koren, direktor Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije g. Zdravko Mihevec, kao i drugi ugledni gosti.

U subotu je prvo startala na road book turist klasa, odmah poslije njih i softaši, a zadnji su startali hardaši.

Nedjelja je obuhvaćala brzinske ispite za sve, te hard/extreme ispit na poligonu, a kratki road book i to čitajući road book unazad imali su softaši i hardaši.

Uslijedilo je proglašenje u svim kategorijama, uključujući i Quad vozače koji su vozili samo brzince u nedjelju na poligonu.

Slike se nalaze u Fotogaleriji, a podijeljene su na dva dijela, dok rezultate objavljujemo uskoro.

Podijeli