ODRŽAN 1. HAF 2012. NA JARUNU

Zagrebu, a i Hrvatskoj, nedostaju događanja kao što je ovo koje se održavalo 01. i 02.09.2012. na Otoku mladosti na Jarunu – HAF 2012., odnosno Hrvatski Auto Festival koji je na sebe preuzela grupa entuzijasta koja prati autoindustriju. Istima je pošlo od ruke okupiti poveći broj izlagača (tridesetak), počevši od aktualnih cestovnih vozila i ‘nabrijanim’ verzijama istih, preko eko-vozila pa do oldtimera i drugih povijesnih ili neobičnih vozila, tuningiranih ljubimaca, trkaćih vozila i sl.

Među svim izlagačima, organizator je odvojio i kutak za off road vozila od kojih su sve izložene verzije sudjelovale na raznim natjecanjima.

Vozila su izložili off roaderi iz ORK Križevci, AK Croatia Trophy te ORK Schnee, pa ovim putem zahvaljujemo dečkima na odvojenom vremenu i trudu da se i trkaći primjerci terenaca prezentiraju široj javnosti, kao i organizatoru na pozivu.

Nakon nekoliko godina ‘zatišja’ vezanog uz izložbe vozila (vjerojatno se svi sjećate Auto showa na ZV, ili pak velikogoričkog Auto Showa), ovaj događaj je, sa cca 500-tinjak izloženih vozila, pokazao da interes postoji.

Naime, iako je u subotu cijeli dan kišilo, posjetitelji nisu nedostajali.
Pod kišobranima, ili čak i bez, posjetitelji su cirkulirali, raspitivali se, pregledavali i obilazili HAF od početka do kraja.

To je još jedan pokazatelj da organizator već sada bez bojazni može početi razmišljati o 2. HAF-u 2013.

U fotogaleriji možete pogledati kako je bilo, što ste propustili ukoliko niste odvojili ovaj predškolski vikend za dolazak na Jarun, ako ne u subotu, onda u nedjelju – obzirom da je nedjelja bila topla i sunčana, idealna za razgledavanje limenih ljubimaca izloženih na otvorenom.