NANO ADITIVI ZA MOTOR I GORIVO

pogledaj veću sliku

Tarne površine u motoru vremenom više ne prianjaju idealno jedne uz druge te dolazi do smanjenja kompresije, pada snage, povećanja potrošnje goriva i kraćeg trajanja samog motora.

Ceracoat Ceramic aditiv za motor s keramičkim nano česticama zaštititi će sve površine unutar motora na kojima se javlja trenje, “pokrpati” sitna oštećenja preko kojih se gubi kompresija i na taj način održati ili djelomično povratiti tvorničke karakteristike.

Jedna doza Ceracoat Ceramic aditiva za motor trajati će do 40 000 kilometara, a dovoljna je za sve motore koji sadrže do 6 litara ulja.

Smanjenjem trenja u motoru i povećanjem kompresije, doći će do smanjenja potrošnje, blagog povećanja snage i smanjenja emisije štetnih ispušnih plinova.

Ti podaci su dobiveni brojnim testovima koje su proveli poznati svjetski instituti i firme poput TUV-a, Eindhoven sveučilišta, Mobila i brojnih drugih.

Možda i najvažnija karakteristika ovog aditiva jest ta da štiti motor prilikom hladnog starta, kada je on najopterećeniji, jer za razliku od ulja, keramičke čestice ostanu trajno prilijepljene za površine pokretnih dijelova.

Prije korištenja aditiva za motor, preporuča se čišćenje motora Ceracoat Ceramic nano čistačem, koji na sebe veže vlagu iz rezervoara i odstranjuje je, rastvara naslage nečistoća iz sustava ubrizgavanja goriva i motora te usporava njihovo ponovno nastajanje, ostavljajući tanak sloj keramičkih čestica na stjenkama.

Korištenjem Ceracoat Ceramic aditiva, produljiti ćete vijek trajanja motora, štedjeti novac i čuvati okoliš.

Više informacija dostupno je na www.ceracoat-ceramic.info

Podijeli