Kad vrijeme “pregazi”…

HR off road portal Schnee 2004-2008Konačno se pronašlo nešto više vremena za modernizaciju webstranice te je nakon 10 godina došla još jedna vizualna promjena.

Kod zadnje izmjene izgleda 2008/2009. godine, još se nije vodila briga o usklađivanju pregledavanja na tabletima i mobilnim uređajima (da ne spominjemo još stariji period od 2004-2008.!), a već neko vrijeme to je standard.

No, kako je za sve potrebno vrijeme, što zbog samog uređenja, što zbog preseljenja tekstova, slika itd., a što zbog učenja admina o novim tehnologijama, programima, podešavanjima itd., ovaj portal debelo kasni u modernizaciji i to najviše zbog nedostatka vremena za sve potrebne radnje.

Obzirom na sav taj tehnološki razvoj, postoji mogućnost da neke stvari ispočetka neće funkcionirati ispravno te će biti potrebne dorade. Nemojte zamjeriti, skrenite pažnju…

HR off road portal SchneeMole se svi posjetitelji i korisnici informacija na HR off road portalu Schnee da se slobodno obrate i kontaktiraju administratora na bilo koji način te skrenu pozornost ukoliko nalete na “neispravne” stavke ili opcije.

Jedino uz vaše sugestije u svojstvu korisnika informacija ili skripti, programa i sl. biti će moguće reagirati i pokušati ispraviti pogreške.

Uz taj dio, nemojte se ustručavati dostavljati najave događanja, reportaže, slike i rezultate sa održanih natjecanja ili druženja,niti ostalog što želite da se objavi, bez obzira na tematiku.

Dajte prijedloge, savjete, dostavite… Ukoliko bude potrebno, otvoriti će se nova kategorija za nove objave koje ne pripadaju niti jednoj od postojećih.

U svakom slučaju, hvala na razumijevanju i strpljenju.

“Vidimo se” – i lijepi pozdrav do iduće objave.