JOŠ MALO O 36. DELTI…

Iako je jedan od favorita, Giandomenico Basso nažalost otkazao nastup na ovogodišnjoj Delti, 36. izdanje našeg najvećeg automobilističkog natjecanja može se pohvaliti impresivnom startnom listom.

Osim Bassa, sve posade u konkurenciji Prvenstva Europe već su u Zagrebu i krenule su sa pripremama za jedan od najtežih i najatraktivnijih relija u Europi.

Čeka ih tri dana jurnjave okolicom Zagreba i specijalni brzinski ispit na Bundeku, a nakon 742 kilometra brzinskih ispita saznati ćemo tko je ove sezone najbrži i najspremniji.

Zagrijavanje za utrku počinje već u srijedu, od 14 sati na Martin Bregu, a svečani start relija zakazan je u četvrtak, ispred Arene u 16 sati.

Otvorenju utrke biti će prisutni vodeći ljudi Hrvatskog Olimpijskog odbora i nacionalnog auto i karting saveza, a posebni gosti g. Milan Bandić, zagrebački gradonačelnik i g. Hrvoje Cvitanović, izaslanik Predsjednika RH Stjepana Mesića svečano će otvoriti ovo veliko natjecanje.

(itinerer utrke)

DODATNA OBAVIJEST je da će se konferencija za novinare uoči održavanja 36. Croatia delta rally-a održati u srijedu 27.svibnja 2009. u 11 sati, u prostorima Press centra – Arena Zagreb.

Pozivamo Vas i da se akreditirate u press centru koji sa radom počinje 27.svibnja u 9,00 sati.

Press konferenciji će prisustvovati i nekoliko favorita ovogodišnje Delte, kojima ćete moći postaviti pitanja….

Podijeli