HRVATSKI AUTO FESTIVAL NA JARUNU

Ovog vikenda, 01. i 02.09.2012.,Otok hrvatske mladeži na Jarunu ‘okupirati’ će vozila na 4 kotača od kojih ćete neka moći vidjeti po prvi puta u živo i to na ovom 1. Hrvatskom Auto Festivalu (HAF).

Među izlagačima će se naći vrlo zanimljivi primjerci vozila o kojima je većina nas samo slušala, čitala ili gledala putem raznih medija, a sada će biti izložena puna 2 dana i to u sred Zagreba.

Sve one koje zanima autoindustrija, oldtimeri, novi modeli postojećih vozila, ili pak vozila na električni pogon – kao npr. superautomobil Rimac Concept One s 1088 KS ili Dok-Ing Cabrio kojem će ovo biti svjetska premijera, pa recimo Fiat Panda Van – hrvatska prerada nove Pande i još mnogi drugi, neka ne propuste dolazak na Jarun.

Također, uz sve ostale spomenute i nespomenute, na Jarunu će se moći vidjeti i ‘naša’ off road vozila koja sudjeluju na raznim natjecanjima u zemlji i inozemstvu (Jeep Wrangler, Jeep Cherokee, Nissan Patrol, Suzuki Samurai i sl.), s time da će vjerojatno off road kutak biti “najzmazaniji” ili “najblatniji” obzirom da su neka od izloženih vozila upravo odvozila trku u Vrbovcu, te će samim time možda biti i najzanimljiviji posjetiteljima koji ni ne znaju za ovu granu autosporta.

U svakom slučaju, HAF je otvoren cijeli vikend i to od 09,00 – 19,00 sati, a cijena ulaznice je simboličnih 20,00 kuna.

Počinje nova školska godina, izvedite obitelj, iskoristite vikend i posjetite ovaj auto-festival te pogledajte među prvima ono što nudi.

Detalje možete pogledati na stranicama Hrvatskog Auto Festivala.