FIATISTI AKTIVNI OD SAMOG POČETKA GODINE

Poštovani,

Vjerojatno ste već svi upoznati sa funkcioniranjem i radom Kuba FIATISTI. Ipak za one neupućene evo i pojašnjenja.

Klub je neprofitna udruga građana sa pet članova predsjedništva i skupštinom koju čine svi članovi kluba. Klub je “podijeljen” na cjeline odnosno timove koji funkcioniraju kao zasebna jedinica kluba a sve pod kapom imena FIATISTI, te svaki tim ima svoga voditelja koji u dogovoru sa predsjedništvom kluba koordinira susret na svome području.

Tako su se ovu nedjelju održala čak tri GENIJALNA susreta sa ogromnim odazivom članova iz Zadra, Rijeke i Zagreba. Svaki team je unaprijed dogovorio lokaciju i vrijeme. Zadrani su se našli na Smiljevcu, riječani u Crikvenici na rivi, a zagrepčani na svome standardnom mjestu kod nacionalne knjižnice. Odaziv je bio više nego dobar, tako da možemo reći da je preko 150 ljudi i preko stotinu automobila imalo svoj trenutak i cilj, a cilj je uvijek isti: druženje i razmjena informacija i iskustava.

Ponukani viđenim susretima ovoga vikenda, odlučili smo napisati ovaj mali txt te se zahvaliti svima koji su doprinijeli da početak nove 2011 te godine krene sa ovako velikim odazivom starih i novi članova.

Veliko hvala svim voditeljima timova koji su organizirali svoje evente, hvala svim članovima kluba i forumašima na dolasku, te sponzorima na pomoći.

Više o samim susretima, kao i slike možete vidjeti na slijedećim linkovima:
Forum te Facebook

S poštovanjem – Tomislav Šprajaček, dopredsjenik kluba Fiatisti, www.fiatisti.hr

Podijeli