DELTIN “SHAKEDOWN”

  • Naslovna: Mario Pavlović

Nakon svih onih ružnih vijesti o mogućem otkazivanju utrke i velikim financijskim problemima u kojima se našao organizator 36. Croatia Delta rally-a, zadnjih dana stižu samo dobre vijesti.

Nakon informacija koje su “procurile” iz AK Delte o vrlo solidnom broju prijava i sportski jednoj od najjačih Delti do sada, sve ljubitelje relija razveseliti će najavljeni program zagrijavanja za utrku, koje će se ove godine odigrati na Martin Bregu 27. svibnja (srijeda), stazi dužine 3,01 km.

Shakedown će započeti u 14 i trajati sve do večernji sati, a mnogobrojni ljubitelji oktanskih uzbuđenja iz Dugog Sela, Zagreba i okolice moći će i prije starta ovogodišnje Delte uživati u zvuku i brzini moćnih S2000 rally bolida i majstorijama velikih europskih i ponajboljih domaćih rally vozača.

Prolaske automobila gledatelji će moći promatrati sa tribine i velikog šatora opremljenog ugostiteljskim sadržajima, a nakon završetka oktanskog dijela, na najavljenoj velikoj veselici “Open party” nastupiti će, ovaj puta u ulozi glazbenika Branko Jemrić sa svojim EuroArt bandom.

Iako će Branko već sutradan juriti cestama Okića, Plešivice i Budinjaka najavljuje glazbeni nastup bez “taktiziranja”!

Spomenimo kako je cijeli oktansko-gastronomski spektakl na Martinu pod pokroviteljstvom grada Dugo Selo, a za ugostiteljske sadržaje pobrinuti će se Obitelj Bunčić.

Podijeli