4. BROJ 4X4&SUV MAGAZINA NA KIOSCIMA

4×4&SUV Magazin ponovno je na kioscima.

Jedino u ovom časopisu možete pročitati sve detaljne podatke, uključujući cijene i datume dolaska na tržište svih SUV-ova i terenaca predstavljenih na ženevskom salonu automobila.

Osim njih tu su i novi Land Rover i potpuno novi Jeep Grand Cherokee, ravno sa salona automobila u New Yorku.

Ekipa 4×4&SUV Magazina pripremila je i pregled stanja na tržištu terenaca i off-roadera.

Novi automobili su na akcijama, a rabljene je moguće dobiti za 20 i više posto nižu cijenu od tražene, ukoliko imate gotovinu.

Tu je i tema o sigurnosti krovova na kompaktnim SUV-ovima, provedena testiranja su donijela neke zanimljive rezultate.

Glavni test u broju 4×4&SUV Magazina za travanj/svibanj jest Volvo XC60 sa D5 dizelskim motorom, najatraktivniji kompaktni SUV na tržištu.

Osim njega tu su još i Nissan Murano, Mahindra Goa, VW Caddy 4×4, Hyundai Santa Fe, Mazda BT50, Toyota Hilux te usporedni test Mercedesa GLK 280 i Audija Q5 2.0 TFSI. Kao i u svakom broju, tu su stranice posvećene hrvatskoj off-road sceni, pa tako u ovom broju donosimo izvještaj prve ovogodišnje utrke održane u Ribniku pored Karlovca, te još jednu preradu – Suzuki Jimnya.

Rabljeni je ovaj put popularni Jeep Cherokee prošle generacije, iz 2005. godine, cijena mu je vrlo popularna, a u putopisu pročitajte kako je ekipa 4×4&SUV Magazina Suzuki Vitarom prešla najatraktivnije lokacije u Moslavini.

Kao i dosad, i ovaj broj izlazi na 84 stranice.

Podijeli