HR Off road portal
ORK Schnee
Dobrodošli na site!
Javite detalje o događanju i time informirajte dio javnosti ... :)
IZ SVIJETA OFF ROADA
AUTOSPORT
OD SVEGA PO MALO
ZABAVA
KONTAKT
AKO NISTE ZNALI...

::: C I T A T :::

Tvrdoglavost ima svojih pozitivnih strana. Uvijek znate kakvo ćete mišljenje imati sutra.
Glen Beaman
Google
 

16. NAGRADA STUBIČKIH TOPLICA
04.09.2009.

Poštovani,
imamo čast i zadovoljstvo pozvati Vas da sudjelujete u programima međunarodne brdske auto utrke "16. NAGRADA STUBIČKIH TOPLICA"
koju organiziramo pod počasnim pokroviteljstvom mr.sc. Siniše Dajdaš Dončić, Župana Krapinsko Zagorske županije na stazi "Zagorje", 12. i 13. rujna 2009. godine.
PROGRAM utrke:
Subota, 12. rujna 2009.
14.00 - 17.00 Tehnički prijam i verifikacija
Pila, restoran "Denis"
Nedjelja, 13. rujna 2009.
08.30 Trening I i II
12.00 Svečano otvaranje utrke
12.15 Utrka I i II
17.00 Svečana podjela nagrada
Pila, park vozača
Organizator: Auto klub "Delta" Zagreb
Suorganizator: Općina Stubičke Toplice
Uz ovu pozivnicu imate besplatni ulaz automobilom iz smjera Stubičke Toplice
Berislav Čegelj, glavni tajnik Auto klub "Delta" Zagreb
Prilozi: Zrinka Čegelj, tajnica Auto klub "Delta" Zagreb
--
Najava Međunarodne brdske auto utrke 16. NAGRADA STUBIČKIH TOPLICA
(pdf)
Obavijest br. 1 (pdf)
Lista prijava (pdf)

SVIM ČLANICAMA I ČLANOVIMA ZAS-a
02.09.2009.

Poštovani športski i poslovni prijatelji,

dužnost nam je obavjestiti Vas da više ne zastupamo EUROHERC osiguranje, tako da u svom poslovnom prostoru nudimo usluge HOK OSIGURANJE ( Hrvatska osiguravajuća kuća d.d. ), pa se nadamo da ćemo dosadašnju uspješnu poslovnu suradnju nastaviti i dalje. [više]

CTC TUNING SHOW U VARAŽDINU
02.09.2009. - TP-autosport

plakat Poštovani korisnici CROdrive web izdanja,
ovog nas vikenda očekuje prava eksplozija tuning događanja u gradu baroka, Varaždinu. Na parkiralištu sportske dvorane na Dravi već od petka počinje okupljanje ljubitelja automobila i auto tuninga. Na programu su tri vrlo sadržajna dana. Spomenimo samo uvijek dobrodošle striptiz i sexy car wash atrakcije, streetstyle natjecanje... nećemo Vam sve otkriti, veći dio je iznenađenje...
Organizator, CTC klub iz Varaždina, unatoč teškoćama sa sponzorske strane, uspio je cijelu priču organizacijski posložiti i na Vama je da opravdate toliku količinu napora svojim dolaskom.
Cijena ulaznice za sva tri dana (04.-06.09.2009.) eventa je simboličnih 20 kunica...
Vidimo se ovog vikenda u Varaždinu!
redakcija www.CROdrive.com
link na najavni članak: www.hrautosport.com

IZJAVE ČLANOVA LLUMAR RALLY TEAM-A
26.08.2009.

Izjave rally posade Mateša-Konjević te Jemrić-Draženović, članova LLumar rally team-a, kao i kratke izjave g. Nikole Laća, nakon uspješnog nastupa na Rally Ajdovščina 2009., uz autorske slike Siniše Pšeničnik i Sanje Berend:
- LLumar rally team uspješan i u Sloveniji (PDF)
- Posada Jemrić- Draženović zadovoljni sa Fiat Puntom HGT (PDF)
- Rally posada Mateša-Konjević na pola sezone (PDF)

MATEŠA-KONJEVIĆ NAPOKON DO POBJEDE
04.07.2009.

Rally posada Mateša-Konjević, članovi AMD Matulji i LLumar rally teama, nakon uspješnog nastupa na Delta Rally-u i osvojenog trećeg mjesta u Europi u klasi N2+N3, u potpunosti se navikla na mogućnosti izmijenjenog automobila i od samog početka Opatijskog rally-a krenula snažno tjerajući suparnike na razmišljanje u čemu to griješe kad ne mogu pratiti njihov ritam i brzinu. Ne puštajući gas do samoga kraja posada Mateša-Konjević osvojila je prvo mjesto u klasi N2+N3, te 7 mjesto u grupi N pustivši ispred sebe samo puno snažnija vozila sa pogonom na sva četiri kotača kojima se jednostavno ne može konkurirati. Trenutno zauzimaju 1. mjesto u prvenstvu CEZ-a i 1. mjesto u prvenstvu Hrvatske u klasi N2+N3.
Boro Mateša:
- Izuzetno sam zadovoljan postignutim uspjehom, jer pobjeda na Opatijskom rally-u mi je uz osvojeno 3. mjestu u prvenstvu Europe na nedavno održanom Delta Rally-u najveći uspjeh otkada vozim Rally. Nakon velikih problema sa ovjesom prošle godine, ove godine napokon smo uz pomoć sponzora kupili kvalitetan ovjes i u potpunosti pripremili automobil za ovu natjecateljsku sezonu što se vidi i po postignutim rezultatima. Inače, nekada dok sam vozio brdo proveo sam puno vremena na Učki trenirajući je tako da na samom brzincu za mene nije bilo nepoznanica. Rally je pratilo nepredvidivo i promjenjivo vrijeme uz kišu, tako da uz kvalitetan odabir guma i "ludog" suvozača koji me stalno tjerao i vikao "gas gas" i hranio me energetskim pločicama i napitcima uspjeh nije mogao izostati. Ovom prilikom se želim zahvaliti vjernim sponzorima LLumar, Auto-Hrvoje, Vulkal, Proxima centauri, www.Adaptacije.org, Optika Passage Poreč, G.A.Z. d.o.o. (Weider i Power bar), Hibo, Super Sport sportska kladionica… a posebno svojoj Maji koja je uvijek uz mene i koja mi je najveća potpora...i na kraju iskrene čestitke posadi Postružin-Pospiš na iskazanom fair playu i nesebičnosti jer je i njihova pomoć Staniću i Svetiću pokazala da iako smo na stazi suparnici, među nama postoji čovječnost i prijateljstvo. Svaka čast dečki.
Krešimir Konjević:
- Presretan sam zbog ostvarenog rezultata i osvojenog prvog mjesta u klasi budući da smo po dolasku u Opatiju imali velikih problema s mojom virozom i povraćanjem zbog koje jedva da smo uspjeli popisati brzince i ponovno ih proći. Prvi dan jedva sam stajo na nogama, ali već u subotu je sve bilo OK, oprosti Boro što si izgubio živce zbog toga.
Inače nisam ljubitelj ovako kratkih rally-a i žao mi je što je otkazan brzinac "Demer" jer, koliko sam se sam uvjerio i čuo mišljenje drugih posada, najopasniji je, ali bi tamo zasigurno svi najviše uživali. Honda je napokon složena kako spada i slijedilo je samo gas od početka do kraja, i nakon dva dana vožnje uz izmjenu sunca i kiše na stazi napokon je došlo i to 1. mjesto u klasi N2+N3. Hvala svim sponzorima, hvala Ottu i nadam se da će i dalje tako mirno odmarati u boxu čekajući nas, hvala Friku na podršci... i na kraju iskrene čestitke posadi Postružin-Pospiš na iskazanom fair playu i nesebičnosti, jer je i njihova pomoć Staniću i Svetiću pokazala da iako smo na stazi suparnici, među nama postoji čovječnost i prijateljstvo. Svaka čast dečki!

LLUMAR RALLY TEAM NAKON OPATIJE
04.07.2009.

LLUMAR Team - povećajProteklog vikenda na Rally Opatija 2009, koji se vozio po obroncima Učke i Opatijskim zaleđem, LLumar rally team, iako u okrnjenom sastavu, ponovo su zabilježili uspješan vikend. Ovog puta nastupili su u sastavu vozača Boro Mateša - Krešo Konjević u Hondi Civic Type-R i Branko Jemrić - Zdravko Draženović u Ford Focusu, bez Anđelka Košeca koji se još oporavlja od prometne nezgode, a pod voditeljskom palicom team-a Nikole Laća. Iako trenutno jedini rally team u Hrvatskoj entuzijazam i ambicioznost, te športska disciplina u ovom team-u ne manjka, te polako LLumar rally team u svojoj debitantskoj sezoni grabi ka naslovu državnog prvaka. Posada Mateša-Konjević suverenim i nadasve atraktivnim vožnjama vladali su situacijom u svojoj klasi N3 i na kraju relija zauzeli prvo mjesto u klasi, dok je posada Jemrić-Draženović vodila veliku borbu u svojoj klasi A7 i nakon dva dana borbe sa puno jačom konkurencijom osvojili treće mjesto u klasi.
Slijedeći rally na kojem će nastupiti LLumar rally team održati će se u Sloveniji u okolici Ajdovščine. Evo i izjava voditelja team-a i vozača.
Nikola Laća:
- Presretan sam ostvarenim rezultatom u Opatiji! Iako u smanjenom sastavu, team je dokazao svoj sportski duh i ostvario izvrstan rezultat. Izuzetno mi je drago da se posada Mateša-Konjević na najbolji mogući način privikla na mogućnosti poboljšanog auta - pobjedom u klasi N2+N3. Izvrsnim vožnjama i preciznim odabirom guma, konkurenciju su držali na sigurnoj udaljenosti. Niti vrlo nepredvidivo vrijeme ih nije uspjelo uzdrmati, već su iz brzinca u brzinac bili sve brži i brži. Izvrsna pripremljenost i profesionalnost posade iskazala se i ovaj put u punom sjaju. Svaka čast!
Iako je nastup posade Jemrić-Draženović samo danima prije starta rally-a bio vrlo upitan, treće mjesto klase A7 vrlo je hvale vrijedan rezultat. Ostati bez trkaćeg auta samo nekoliko dana prije starta, vrlo je težak udarac. U takvoj situaciji pojaviti se na startu veliki je uspjeh, a još k tome osvojiti treće mjesto, kruna je vrlo napornog rada, zalaganja i predanosti. Puno hvala Nenadu Damariji što je ustupio i u vrlo kratkom vremenu za utrku pripremio svojeg Ford Focusa.
Na Rally Opatija smo nažalost stigli u oslabljenom sastavu, jer se Anđelko Košec oporavlja od nedavne prometne nezgode. Puno mu zahvaljujem na dolasku u Opatiju i podršci koju je pružio kolegama iz team-a, te mu želim brz oporavak.

Branko Jemrić:
- Tjedan dana prije samog relija ostali smo bez trkaćeg auta s kojim smo do sada nastupali, pa smo na brzinu morali pronaći auto iste klase. Moj prijatelj i kolega Nenad Damarija ustupio mi je svojeg Forda Focusa, te smo u praktički tri dana auto morali pripremiti, što je stvarno bilo nemoguće. Trud se isplatio i stigli smo do cilja osvojivši treće mjesto u klasi, sa čime smo prezadovoljni. Drago mi je da smo opet osvojili dosta bodova za team i ovaj put zahvaljujem i čestitam voditelju tima Nikoli na pomoći i izuzetnom vođenju logistike. Želim zahvaliti sponzorima koji su mi omogućili nastup LLumar, 24sata, 24sata TV, Bonec d.o.o., EUROart band, Auto kuća Pavlinić-Sopić i ND motorsport racing koji su mi omogućili nastup, a velika hvala Natki i Neneku Damarija, Zdravku i Sato, Nikoli Laća, Goranu (na šatoru), Žacu Sopiću, Mitji Slejku, Simonu Trobecu, Damiru, Medi, Marinu, Ljilja-ni, Nenici, AK Astra, AŠ Remetinec, te mojoj najvećoj ljubavi u životu Ťšeficiť Maji (sorry ako sam nekoga izostavio, nije namjerno). Bez vas ne bi uspjeli ni startati ovaj rally. Hvala svima!!!!
««« »»»
ARHIVIRANI ČLANCI

LLUMAR RALLY TEAM NAKON OPATIJE

LLUMAR Team - povećajProteklog vikenda na Rally Opatija 2009, koji ... više

POBJEDA POSADI ŠEBALJ-KLINC

Opatijski rally bio je za posade sve, samo ne jednostavan. ... više

U OPATIJI U FORD FOCUSU

Rally posada Branko Jemrić-Zdravko Draženović, ... više

www.euro4x4parts.com

Orbis hosting

ORK Schnee
kupujte, prodajte, družite se...
::: SLIKA MJESECA :::
slika mjeseca...
::: I N F O :::
::: MJESTO ZA VAŠ BANNER :::

PRERAČUNAJ

cm

feet

inch

Vrijednosti: 1 Inch = 2.54 cm, 1 Feet = 30.48 cm, 1 Feet = 12 Inch
::: A N K E T A :::
Smatrate li da je naplata radi opstanka Portala i Foruma:
potrebna
potrebna i dobra
nepotrebna
dobra - cijene su OK
dobra - cijene su preniske
dobra - cijene su previsoke
loša
svi tako rade
važno da opstane
svejedno mi je, iako pratim
ljudi su škrti platiti reklamu
ne znam
 

Vrati na vrh stranice

HR Off road portal Schnee © 2004-2018. Sva prava pridržana. l Autorska prava

Osvježeno: 15.07.2009.