ODRŽANO DRUŽENJE “PODRAVINA ADVENTURE”

Iako je 10. mjesec, vrijeme za vikend 06/07.10.2012. je bilo sunčano i toplo, a kiša je pala tek u nedjelju sa dolaskom mraka.

U koloni vozila koja su pristigla u subotu prijepodne (obzirom da su neki mogli doći samo u nedjelju te na žalost nisu bili s nama oba dana) na 2. Podravina Adventure 2012., bilo ih je dosta koji su priželjkivali malo kiše.

Kolona off road vozila je krenula u pravcu glavnog trga u Koprivnici gdje su se na kratko zaustavili i izložili vozila, te popili piće i pogledali druga događanja na trgu.

Nakon odlaska iz Koprivnice, krenulo se na laganiji dio vožnje kojim se dolazilo do granice s Mađarskom, a usput se kratko stajalo na šoderici, pa na ušću rijeka Drave i Mure, pa usputno da se pokušaju iskazati i oni terenci koji su spremani za trke ili pak teže terene, te se u takvim pauzama društvo moglo osvježiti pićem ili domaćim kiflicama.

Ručak je bio u bazi (OŠ Rasinja), a nakon ručka se krenulo u šumu na malo drugačiji teren od prijašnjeg.

Nakon malo vožnje po noći, skratio se i popodnevni dio trase te se krenulo na večeru u bazu, gdje su se uz logorsku vatru pekli kesteni i malo se družilo.

Nedjelja je bila predviđena za kraći road book, brzince i extreme vožnju, a nakon poligona smo krenuli do kleti gospođe Jadranke Gazivoda gdje su nas ugostili i gdje su pročitani rezultati, a prvima na road booku, brzincu i extremeu je predana simbolična nagrada.

Zahvalnice će zbog tehničkih problema biti uručene naknadno svakom sudioniku posebno.

Organizator zahvaljuje sponzorima i drugim osobama koje su pomogle u realizaciji ovog off road druženja:
KM ODRŽAVANJE, OPĆINI RASINJA, MUP KOPRIVNICA, TURISTIČKA ZAJEDNICA KOPRIVNICE, OSNOVNA ŠKOLA RASINJA, AUTOPRAONICA VITELJ, OBITELJI VLAOVIĆ, MUŽINA, GAZIVODA I ŠPERNJAK, g. VINTERU I g. DRAGI, g. DRAŽENU KUHAROVIĆ (prezentacija kiparstva motornom pilom), kao i članovima ORK Schnee.

Slike su podijeljene u 2 albuma, slijedi još jedan, a rezultati po disciplinama će biti objavljeni na web stranici ORK Schnee (EDIT: Link na rezultate).

Podijeli