ORK SCHNEE ODRŽAO 5. REDOVNU SKUPŠTINU

ORK Schnee je održao Redovnu Skupštinu u subotu, 26.01.2013.
Na Skupštini je bilo govora o organizaciji druženja tijekom tekuće godine, a u planu su najmanje 2 off road druženja na koja će biti pozvane kolege iz svijeta off roada.
Uz to, klub će raditi i na internim druženjima koja će se odnositi na članove kluba, što ne isključuje mogućnost poziva gostiju.

Također, obrađene su i teme kao što je to bilo izlaganje klupskih vozila na 1. HAF-u (Hrvatski auto festival) te sudjelovanje na 2. HAF-u 2013. godine, daljnja suradnja sa AK Ozalj u vidu sudačkog kadra, kao i odvlačenja autocross vozila terencima članova Kluba sa trkaće staze, te druge aktivnosti.

Ponovno se posvetila pozornost plaćanju članarina te je Skupština donijela zaključak da je najbolja varijanta dostava uplatnica na kućne adrese članova, te da se nakon krajnjeg roka (31.03. tekuće godine), oni članovi koji ne podmire svoju obvezu, u najkraćem roku brišu iz Registra članova kluba bez dodatnog obrazloženja.

Uz navedeno, marketinška grupa će i ove godine pokušati pomoći HR Off road portalu Schnee i pripadajućem forumu u opstanku te se nadaju da će i ove godine uspjeti u nakani.

sve daljnje informacije i nadalje će biti dostupne na stranicama ORK Schnee (www.ork-schnee.com).