OFF ROAD NATJECANJE U BILEĆI

Na kraju ovog tjedna (18/19.11.2017.) održava se natjecanje u Bileći, u organizaciji Tajfun Tim BGT kluba.
Ovo natjecanje je uvršteno u kalendar natjecanja Off road saveza BIH te se kao takvo boduje, ali to ne znači da ne mogu sudjelovati i drugi natjecatelji te se očekuju i sudionici iz susjednih zemalja.
Za sudjelovanje se možete prijaviti u jednu od 3 kategorije: hard ili soft (licencirane posade BIH ili gosti koji preferiraju jednu od te dvije kategorije), te turist-revial kategoriji (vožnja u koloni, ali i poligonske vožnje sa mjerenjem vremena i bodovanjem za nagrade).
Hardaše i softaše čeka vožnja roadbooka sa uključenim poligonskim ispitima (2 PI u subotu + 1 PI u nedjelju), sukladno Pravilniku OR Saveza BIH, dok će “turisti”voziti u organiziranoj karavani.
Program za subotu (18.11.2017.) obuhvaća:
– okupljanje i prijave u restoranu Jezero od 07,00 – 09,00 sati
– slijedi izvlačenje startnih brojeva
– brifing te formiranje kolone do lokacije starta
– na kraju dana slijedi organizirani povratak u Bileću u Dom kulture na večeru i zabavu
U nedjelju (19.11.2017.) je u planu organizirani polazak u koloni u 10,00 sati na poligon koji je udaljen oko 10 km, a nakon završetka natjecanja, na isti način će uslijediti povratak do Doma kulture na ručak i proglašenje najboljih.

Organizator osigurava nagrade za sve 3 kategorije i to:
pehare, diplome i novčane nagrade za prva 3 mjesta svake kategorije, dok će diplome i medalje dobiti oni koji završe na 4. i 5. mjestu.
Prijave će biti otvorene najkasnije do 10.11. (petak), ali organizator apelira da ne čekate zadnji dan.
Kotizacija iznosi 50 EUR (ili 100 KM) i uključuje za subotu spavanje, doručak, lunch-paket, neograničeno konzumiranje jela i pića za večeru, te u nedjelju doručak i ručak.
U slučaju dodatnih pitanja ili informacija, organizatora možete kontaktirati na brojeve telefona:
(+387) 65 67 67 16 – Aleksandar Aco Dangubic
(+387) 65 926 635 – Željko Bratić (dostupan putem Vibera)