HR Off road portal
ORK Schnee
Dobrodošli na site!
Javite detalje o događanju i time informirajte dio javnosti ... :)
IZ SVIJETA OFF ROADA
AUTOSPORT
OD SVEGA PO MALO
ZABAVA
KONTAKT
AKO NISTE ZNALI...

::: C I T A T :::

Dijete uvijek može odrasloga naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen, i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi.
anonimus

::: VIDEO ARHIVA :::

Google

ODRŽANO DRUŽENJE "PODRAVINA ADVENTURE"
08.10.2012.


Iako je 10. mjesec, vrijeme za vikend 06/07.10.2012. je bilo sunčano i toplo, a kiša je pala tek u nedjelju sa dolaskom mraka. U koloni vozila koja su pristigla u subotu prijepodne (obzirom da su neki mogli doći samo u nedjelju te na žalost nisu bili s nama oba dana) na 2. Podravina Adventure 2012., bilo ih je dosta koji su priželjkivali malo kiše. Kolona off road vozila je krenula u pravcu glavnog trga u Koprivnici gdje su se na kratko zaustavili i izložili vozila, te popili piće i pogledali druga događanja na trgu. Nakon odlaska iz Koprivnice, krenulo se na laganiji dio vožnje kojim se dolazilo do granice s Mađarskom, a usput se kratko stajalo na šoderici, pa na ušću rijeka Drave i Mure, pa usputno da se pokušaju iskazati i oni terenci koji su spremani za trke ili pak teže terene, te se u takvim pauzama društvo moglo osvježiti pićem ili domaćim kiflicama.
Ručak je bio u bazi (OŠ Rasinja), a nakon ručka se krenulo u šumu na malo drugačiji teren od prijašnjeg. Nakon malo vožnje po noći, skratio se i popodnevni dio trase te se krenulo na večeru u bazu, gdje su se uz logorsku vatru pekli kesteni i malo se družilo. Nedjelja je bila predviđena za kraći road book, brzince i extreme vožnju, a nakon poligona smo krenuli do kleti gospođe Jadranke Gazivoda gdje su nas ugostili i gdje su pročitani rezultati, a prvima na road booku, brzincu i extremeu je predana simbolična nagrada. Zahvalnice će zbog tehničkih problema biti uručene naknadno svakom sudioniku posebno. Organizator zahvaljuje sponzorima i drugim osobama koje su pomogle u realizaciji ovog off road druženja:
KM ODRŽAVANJE, OPĆINI RASINJA, MUP KOPRIVNICA, TURISTIČKA ZAJEDNICA KOPRIVNICE, OSNOVNA ŠKOLA RASINJA, AUTOPRAONICA VITELJ, OBITELJI VLAOVIĆ, MUŽINA, GAZIVODA I ŠPERNJAK, g. VINTERU I g. DRAGI, g. DRAŽENU KUHAROVIĆ (prezentacija kiparstva motornom pilom), kao i članovima ORK Schnee. Slike su podijeljene u 2 albuma, slijedi još jedan, a rezultati po disciplinama će biti objavljeni na web stranici ORK Schnee (EDIT: Link na rezultate).
OFF ROAD DRUŽENJE U PODRAVINI
01.10.2012.


Kako je do off road druženja u organizaciji ORK Schnee i Šperkyja ostalo još svega nekoliko dana, evo i svih informacija, spomenutih i ne spomenutih do sada, vezanih uz PODRAVINA ADVENTURE 2012.
Termin: 06/07.10.2012.
Lokacija: Subotica Podravska (Koprivnica)
Mjesto okupljanja: Osnovna škola u Subotici Podravskoj, biti će postavljene oznake logo ORK Schnee na ulazu u parking iz oba smjera dolaska
Zaprimanje prijava: do 09,00 sati
Limit vozila: 40 (uvjet 4x4, po mogućnosti terenske gume)
Kotizacija: 2 dana - 200,00 kn (25 EUR), 1 dan - 100,00 kn (15 EUR)
Spavanje: osigurano u čvrstom objektu, potrebno ponijeti vreće za spavanje, osiguran prostor za kampiranje
Hrana/piće: subota - zalogaj dobrodošlice, ručak, večera (roštilj); nedjelja - 'jači' doručak
Vožnja u koloni starta u 10,00 sati u subotu. Kreće se u centar Koprivnice gdje će se u dogovoru sa Turističkom zajednicom vozila zaustaviti i izložiti na trgu, te se tih otprilike pola sata može iskoristiti za ispijanje kavice.
Nakon toga, kolona odlazi u pravcu Drave i Mure. Slijedi odlazak na ručak, a nakon ručka se kreće na drugi dio vožnje po šumskim putovima (trase ima oko 100-tinjak kilometara). Navečer ćemo se družiti uz roštilj i dobru zabavu. U nedjelju je nakon obilnijeg doručka, planiran odlazak na poligon u 11,00 sati. Tu će se voziti kraći road book sa ispitima na samom poligonu, a što će biti u znaku štoperice, dozvoljena je i slobodna vožnja po izboru, a biti će podijeljene i zahvalnice sudionicima, kao i poklon paketi prema osvojenim mjestima.
Obzirom na limit od 40 vozila, molimo sve zainteresirane da prijave svoj dolazak putem telefona, e-maila ili na Forumu:
Damir Špernjak - Šperky: +385 (0)99/407-3905, (0)91/603-7378
Nebojša Gvozdić - Neba: +385 (0)98/678-112
Snježana Jurić - Schnee: +385 (0)98 868-949; (0)91/922-8904;

ORK Schnee: info@schnee-offroad.com;
Off road forum: www.schnee-hr.com/forum
Nekoliko slikica sa trasiranja ovogodišnjeg "Podravina Adventure" napravio je Neba, a možete ih pogledati na linku: Trasiranje "PODRAVINA ADVENTURE 2012."
ZAHVALA - UZ NAJAVU HAF 2013.
11.09.2012.


Uz odobrenje, evo objave zahvale sudionicima i izlagačima na prvom HAF-u koji se održavao netom prije početka nove školske godine (01/02.09.2012.) na Jarunu.
Ovo je ujedno i najava Hrvatskog Auto Festivala (HAF 2013.) za slijedeću godinu - 31.08. i 01.09.2013.
-------Original Message-------
From: Hrvatski auto festival
Date: 07.09.2012 15:05:14
To: schnee@schnee-hr.net
Subject: Hrvatski auto festival - zahvalnica


Poštovani,
Zahvaljujemo se na ukazanom povjerenju i viziji stvaranja projekta "Hrvatski auto festival". Svojim ste sudjelovanjem na Hrvatskom auto festivalu omogućili da ova manifestacija, već u svojem prvom izdanju, postane najveći automobilski događaj u zemlji.
Hrvatski auto festival je najveća izložba automobila, primjerena gospodarskom trenutku, ali sadržajno iznimno bogata. Naša vizija zajedništva auto industrije, ljubitelja automobila i medija, već je u ovom prvom izdanju ostvarena i pokazuje izvrsne rezultate, na što smo posebno ponosni. Prvi Hrvatski auto festival prekretnica je u načinu promocije automobilske industrije u Hrvatskoj i realan i kvalitetan temelj za stvaranje boljitka u ovoj gospodarskoj grani, ali i još većeg, sadržajnijeg i bogatijeg Festivala u godinama koje dolaze, iako smo u ovom prvom izdanju postigli zavidan nivo.
Suradnja s Ministarstvom unutarnjih poslova i Hrvatskim auto klubom s ciljem promicanja sigurnosti u prometu, posebno djece, je na ovom Festivalu ostvarena na najvišem nivou pa ćemo i dalje zadržati datum događaja koji će nam omogućiti preventivno djelovanje.
Obzirom na ostvarene ciljeve i viziju razvoja, s veseljem i ponosom najavljujemo drugo izdanje Hrvatskog auto festivala na istom mjestu, 31.08. i 01.09.2013.
Hvala i vidimo se!
HRVATSKI AUTO FESTIVAL
Dario Šarović, voditelj projekta
Davor Devčić, direktor programa
Matija Lovrec, OZ MEDIA - direktor
Igor Vignjević, organizator
PODRAVINA ADVENTURE 2012.
06.09.2012.


Ove godine off road druženje u organizaciji ORK Schnee i Šperkyja (Damir Špernjak) je pomaknuto tjedan dana kasnije, što znači da je termin ovogodišnjeg druženja Podravina Adventure - 06. i 07.10.2012..
Lokacija je ista, dakle - Subotica Podravska kod Koprivnice, a obzirom na prošlogodišnje zanimanje, povećan je i limit vozila na 40.
Ovo je prilika za sve vlasnike 4x4 vozila koji imaju želju sići sa asfalta i ukrasti za sebe jedan vikend, voziti se u društvu istomišljenika, zabaviti se, družiti, upoznati nove ljude, vidjeti stare prijatelje, razmijeniti informacije i sl. Kotizacija po osobi je 200,00 kn (djeca do 12 godina starosti ne plaćaju kotizaciju), a u to je uračunata hrana i piće do doručka u nedjelju. Prostor za spavanje je osiguran u čvrstom objektu za cca 60-ak osoba, s time da je potrebno ponijeti vreće za spavanje. Sve prijave je moguće obaviti putem slijedećih kontakt podataka:
Damir Špernjak - Šperky: +385 (0)99/407-3905, (0)91/603-7378
ORK Schnee: info@schnee-offroad.com;
+385 (0)98 868-949 (schnee); (0)91/922-8904 (schnee); (0)98/678-112 (Neba)
Raspitati se možete i na Off road Forumu, na slijedećem linku: www.schnee-hr.com/forum
Također, slike sa prošlogodišnjeg druženja (Podravina Adventure 2011.) možete pronaći u Fotogaleriji te na taj način provjeriti kako je bilo lani, a ostale informacije u arhivi na ovom linku: www.schnee-hr.com
ODRŽAN 1. HAF 2012. NA JARUNU
04.09.2012.


Zagrebu, a i Hrvatskoj, nedostaju događanja kao što je ovo koje se održavalo 01. i 02.09.2012. na Otoku mladosti na Jarunu - HAF 2012., odnosno Hrvatski Auto Festival koji je na sebe preuzela grupa entuzijasta koja prati autoindustriju. Istima je pošlo od ruke okupiti poveći broj izlagača (tridesetak), počevši od aktualnih cestovnih vozila i 'nabrijanim' verzijama istih, preko eko-vozila pa do oldtimera i drugih povijesnih ili neobičnih vozila, tuningiranih ljubimaca, trkaćih vozila i sl. Među svim izlagačima, organizator je odvojio i kutak za off road vozila od kojih su sve izložene verzije sudjelovale na raznim natjecanjima. Vozila su izložili off roaderi iz ORK Križevci, AK Croatia Trophy te ORK Schnee, pa ovim putem zahvaljujemo dečkima na odvojenom vremenu i trudu da se i trkaći primjerci terenaca prezentiraju široj javnosti, kao i organizatoru na pozivu.
Nakon nekoliko godina 'zatišja' vezanog uz izložbe vozila (vjerojatno se svi sjećate Auto showa na ZV, ili pak velikogoričkog Auto Showa), ovaj događaj je, sa cca 500-tinjak izloženih vozila, pokazao da interes postoji. Naime, iako je u subotu cijeli dan kišilo, posjetitelji nisu nedostajali. Pod kišobranima, ili čak i bez, posjetitelji su cirkulirali, raspitivali se, pregledavali i obilazili HAF od početka do kraja. To je još jedan pokazatelj da organizator već sada bez bojazni može početi razmišljati o 2. HAF-u 2013.
U fotogaleriji možete pogledati kako je bilo, što ste propustili ukoliko niste odvojili ovaj predškolski vikend za dolazak na Jarun, ako ne u subotu, onda u nedjelju - obzirom da je nedjelja bila topla i sunčana, idealna za razgledavanje limenih ljubimaca izloženih na otvorenom.
HRVATSKI AUTO FESTIVAL NA JARUNU
29.08.2012.


Ovog vikenda, 01. i 02.09.2012., Otok hrvatske mladeži na Jarunu 'okupirati' će vozila na 4 kotača od kojih ćete neka moći vidjeti po prvi puta u živo i to na ovom 1. Hrvatskom Auto Festivalu (HAF). Među izlagačima će se naći vrlo zanimljivi primjerci vozila o kojima je većina nas samo slušala, čitala ili gledala putem raznih medija, a sada će biti izložena puna 2 dana i to u sred Zagreba. Sve one koje zanima autoindustrija, oldtimeri, novi modeli postojećih vozila, ili pak vozila na električni pogon - kao npr. superautomobil Rimac Concept One s 1088 KS ili Dok-Ing Cabrio kojem će ovo biti svjetska premijera, pa recimo Fiat Panda Van - hrvatska prerada nove Pande i još mnogi drugi, neka ne propuste dolazak na Jarun. Također, uz sve ostale spomenute i nespomenute, na Jarunu će se moći vidjeti i 'naša' off road vozila koja sudjeluju na raznim natjecanjima u zemlji i inozemstvu (Jeep Wrangler, Jeep Cherokee, Nissan Patrol, Suzuki Samurai i sl.), s time da će vjerojatno off road kutak biti "najzmazaniji" ili "najblatniji" obzirom da su neka od izloženih vozila upravo odvozila trku u Vrbovcu, te će samim time možda biti i najzanimljiviji posjetiteljima koji ni ne znaju za ovu granu autosporta.
U svakom slučaju, HAF je otvoren cijeli vikend i to od 09,00 - 19,00 sati, a cijena ulaznice je simboličnih 20,00 kuna. Počinje nova školska godina, izvedite obitelj, iskoristite vikend i posjetite ovaj auto-festival te pogledajte među prvima ono što nudi.
Detalje možete pogledati na stranicama Hrvatskog Auto Festivala.
10. GODINA ORT VRBOVEC
29.08.2012.


ORT Vrbovec je proteklog vikenda priredio natjecanje koje je obilježilo 10 godina napornog rada održavanja Off road tima Vrbovec aktivnim kroz organizaciju natjecanja i druženja, kao i sudjelovanje na ostalim eventima istog ili sličnog karaktera.
Ove godine je na startnoj liniji hard discipline bilo više vozila nego u softu, s time da su neki iz tih grupa vozili turist kategoriju. Subota (25.08.2012.) je bila podijeljena na dva dijela - nakon masovnog starta (hard i soft), te nakon odvoženog prvog dijela road booka uslijedio je ručak za sve sudionike, te su prije starta na drugi (noćni) dio road booka, obje skupine imale posebne ispite. Hardaši su vozili u šumi okomite uspone i spustove, dok su softaši imali kružnu vožnju na livadi (5 krugova). Cilj road booka je bio na samom poligonu Blanje, gdje je sudionike čekalo osvježenje pod šatorom. Nedjelja (26.08.2012.)je bila klasična - poligonski ispiti na kojima su se vozili ispiti u sklopu hard road booka i i brzinci u sklopu soft road booka, zatim zasebni brzinci te extreme ispit. Zanimljivo je (i pohvalno) da prepreke na poligonu ove godine nisu bile tako zahtjevne za posade - posebno za vozila, pa se može reći da nije bilo ni kvarova/odustajanja od vožnji nego je sve teklo glatko i manje naporno za sama vozila, čak i na samom extremeu. Rezultati za sada još nisu dostupni, a nagrade je podijelila HR porno zvijezda Alexa Wild.
PROGRAM - VRBOVEC 2012.
06.08.2012.


PETAK, 24.08.2012.
Okupljanje natjecatelja i druženje (za one koji dolaze dan ranije)
SUBOTA, 25.08.2012.
Prijava natjecatelja do 11,00 sati
12.00 - start soft
12.15 - start hard
12.30 - start turist
17.00 - start krug,soft i hard Gornji Vinkovec
19.00 - start soft - povrat Vrbovec
19.15 - start hard - povrat Vrbovec
NEDJELJA, 26.08.2012.
10.00 - brzinac soft
11.00 - poligon hard
12.00 - brzinac svi
13.00 - super extreme
15.00 - proglašenje pobjednika i druženje
PRODUŽENI VIKEND U DALMACIJI
25.06.2012.


Off road klub Dalmacija 4x4 organizirao je svoje prvo off road druženje od 22.-24.06.2012. pod nazivom Dalmacija 4x4 off road tour 2012. Okupljanje je počelo u petak za kada je predviđena i jedna kraća noćna tura vožnje po Promini, odmah nakon večere. Vozilo se do samog vrha s kojeg se moglo uživati u pogledu na Drniš s jedne strane, dok se s druge strane pružao pogled na Knin. U subotu se ustalo ranije kako bi se nakon doručka odmah krenulo na podužu vožnju s Promine na Svilaju. Vožnja Svilajom je dominirala cijelim danom obzirom da se grupa uspela s jedne strane, a spustila s druge strane Svilaje krajem dana. Pogled sa vrhova je zaista prekrasan, a kako se grupa penjala, tako su se mijenjali i prizori. Obišla su se stara sela, vidjele su se i razne špilje od kojih su neke na samom putu kojim se prolazilo, a pogled ja Dinaru je bio fantastičan.
Nedjelja je nosila još jednu vožnju, ali ovog puta se društvo spustilo u Drniš na kavu, te se krenulo u obilazak prema Nacionalnom parku Krka. Po putu se odvajalo na vidikovce od koji je jedan od ljepših bio onaj s pogledom na izvor rijeke Čikole, kao i onaj s pogledom na Visovac i Krku. Organizator je zaista priredio lijepe trase na kojima se moglo uživati u pogledu, kao i u vožnji obzirom na činjenicu da je ovo drugačiji teren za kontinentalce.
Također, hrane i pića je bilo u izobilju, trasa je obuhvaćala kilometre vožnje, a prisutni su dobili i zahvalnice za sudjelovanje u ovom prvom Dalmacija 4x4 off road touru 2012. Slike sa druženja možete pogledati u fotogaleriji.
REZULTATI SA 7. OFF ROAD CUP KRIŽEVCI 2012.
13.06.2012.


Ukupan poredak po disciplinama izgleda ovako:
HARD ROAD BOOK
1. Nino Pekoč + Boris Kuš - ORK Kameni Svati
2. Marko Horvat + Ivica Blagaj - ORK Križevci
3. Nenad Domić + Zoran Kump - ORK Vrbovec
4. Ronald Krehula + Snježana Jurić - ORK Schnee
5. Mijo Jug + Milenko Puž - ORT Koprivnica
SOFT ROAD BOOK
1. Igor Slota - ORK Kutina
2. Igor Benčak + Josip Horvat - ORK Križevci
3. Alojz Jalžečić - ORK Kutina
4. Miroslav Narančić + Renato Jembrek - ORK Subotica Podravska
5. Robert Markušić + Mijo Jug - ORT Koprivnica
6. Josip Boroš + Ivan Čedermos - ORK Kutina
TURIST ROAD BOOK
1. Nebojša Gvozdić - ORK Schnee
2. Dražen Krašić + Nedeljko Bakran - OTK Vrbovec
3. Robert Mrvoš + Damir Špernjak - ORT Dalmacija 4x4
4. Miloš Kefelja + Zvonimir Kefelja - ORK Schnee
5. Slavko Povrlišek + Danijel Prijatelj - ORK Vrbovec
6. Marko Medorić + Marijana Gragurić
7. Darko Jelenčić - ORT BPP
8. Davor Jug + Igor Kolenko - ORT BPP
9. David Geras + Višnja Sekulić - ORT Zen Teren
10. Željko Mažur +Alen Kolert - ORT BPP
EXTREM
1. Zoran Švec + Josip Horvat - ORK Križevci
2. Nino Pekoč + Boris Kuš - ORK Kameni Svati
3. Marko Horvat + Ivica Blagaj - ORK Križevci
4. Nenad Domić + Zoran Kump - ORK Vrbovec
5. Ronald Krehula + Snježana Jurić - ORK Schnee
BRZINAC
1. Jadranko Kovač + Mirko Brlić - ORK Križevci
2. Danijel Belošević + Željko Brlić - ORK Križevci
3. Nebojša Gvozdić - ORK Schnee
4. Igor Slota - ORK Kutina
5. Zoran Švec + Zrinka Švec - ORK Križevci
6. Robert Markušić + Mijo Jug - ORT Koprivnica
7. Igor Benčak + Josip Horvat - ORK Križevci
8. Alojz Jalžečić - ORK Kutina
9. Renato Jambrek - ORK Subotica Podravska
10. Ronald Krehula + Snježana Jurić - ORK Schnee
11. Miroslav Narančić - ORK Subotica Podravska
12. Miloš Kefelja + Zvonimir Kefelja - ORK Schnee
13. Nenad Domić + Zoran Kump - ORK Vrbovec
14. Marko Medorić + Marijana Gragurić
ODRŽAN 7. OFF ROAD CUP KRIŽEVCI 2012.
11.06.2012.


Off road natjecanje koje se održavalo ovog vikenda u Apatovcu kraj Križevaca (09. i 10.06.2012.) i to sedmu godinu za redom u organizaciji ORK Križevci, uspješno je završeno. Iako nije bilo puno posada, pokrivene su sve discipline, od harda, softa i extremea, pa do turista i brzinaca. Netko je rekao: "koga nema - bez njega se može", a može se upravo zahvaljujući onima koji su se pojavili. Organizator se zahvaljuje svima na dobroj volji i dolasku. Što se tiče pripremljenih trasa, osim iznenađenja kod jedne posade u turistu (jer trasa nije bila samo na asfaltnoj podlozi), izgleda da su svi dobili što su i tražili. Zadovoljni su, a neki koji su prvi put vozili na nekom natjecanju (npr. turist klasa), već sada pokazuju interes za prelazak u soft, što je više nego dobra informacija, nevezano na to da li će se ostvariti ili ne. Važna je stavka da znatiželja i zanimanje postoje.
Organizator je i ove godine lijepo odradio otvorenje uz himnu i uglednike kao što su dogradonačelnik Grada Križevci g. Stjepan Peršin, župan Koprivničko-križevačke županije g. Darko Koren, direktor Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije g. Zdravko Mihevec, kao i drugi ugledni gosti. U subotu je prvo startala na road book turist klasa, odmah poslije njih i softaši, a zadnji su startali hardaši. Nedjelja je obuhvaćala brzinske ispite za sve, te hard/extreme ispit na poligonu, a kratki road book i to čitajući road book unazad imali su softaši i hardaši. Uslijedilo je proglašenje u svim kategorijama, uključujući i Quad vozače koji su vozili samo brzince u nedjelju na poligonu. Slike se nalaze u Fotogaleriji, a podijeljene su na dva dijela, dok rezultate objavljujemo uskoro.
7. OFF ROAD CUP KRIŽEVCI 2012.
16.05.2012.


ORK Križevci i ove godine priređuje off road događanje na području Apatovca i okolice (Križevci) pod nazivom 7. Off road cup Križevci 2012.
Planirani termin je za drugi vikend u lipnju, dakle 09. i 10.06.2012., a u ponudi će biti klasične discipline - hard, soft i turist road book, kao i poligonski ispiti. Startnine i Pravilnik će biti objavljene naknadno, a prijave možete obaviti već sada na e-mail: info@offroad-krizevci.hr, odnosno putem telefona na: +385 (0)98 27 14 63 (Jadranko Kovač) ili +385 (0)98 91 94 772 (Zoran Švec).
Pokrovitelji ovog događanja su: ŽUPANIJA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKA te GRAD KRIŽEVCI; supokrovitelji: ZAJEDNICA TEHNIČKE KULTURE KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE i ZAJEDNICA TEHNIČKE KULTURE KRIŽEVCI; medijski pokrovitelji: RADIO KRIŽEVCI, RADIO KOPRIVNICA, KRIŽEVCI INFO i OFF ROAD PORTAL SCHNEE. Glavni sponzori su: TURISTIČKA ZAJEDNICA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE, ATLANTIC GRUPA, Zagreb te RADNIK dd, KRIŽEVCI.
CROATIA TROPHY 2012.
12.05.2012.


Od prijavljenih cca 130 posada, na ovogodišnjem Croatia Trophy 2012. na prologu u petak (27.04.2012.) startalo je njih 90-ak. Velika brojka vozila - do sada najveća.
Po svemu sudeći, uz redovite sudionike ovog događanja koji iz godine u godinu pokušavaju dokazati da su spremni na ovaj izazov, oduševljenje novih sudionika je toliko očito da već sada odbrojavaju dane do CT 2013. Croatia Trophy je dobila nove fanove i ostaje nam smo pričekati i vidjeti kako će izgledati startna lista slijedeće godine.
U standardnoj grupi "Trophy" na prologu je startalo 57 vozila, dok ih je u Adventure bilo 31, te ATV 6.
Osim rekordnog broja natjecatelja, ovogodišnja CT bilježi i prvu žensku posadu (Sigi Leurs i Jorien Nielssen, B/NL, LR Defender, 13. mjesto), a vozile su u grupi Adventure.
Najkraće vrijeme prolaska svih 8 etapa, ove godine je odnijela posada Alexey Golubev/Imre Poom RUS/EST, u vozilu GAZ 69, sa ukupnim vremenom od 17 sati i 18,51 minuta. Na drugom mjestu je posada Boros Csaba/Mihaly Eigner H, sa vozilom prijavljenom kao Jeep Wrangler, a sve dionice su završili za 18 sati te 08,32 min., dok je 3. mjesto pripalo braći Hendrik De Nijs/Andries De Nijs B, Nissan Patrol, s vremenom od 20 sati i 10,10 min.
Od 3 domaće posade, na 12. mjestu je posada Boris Kuš/NP, Jeep Wrangler; na 14. mjestu Gordan Krota/Josip Jakotić, Jeep Wrangler, te na 50. mjestu posada koja je morala odustati - Zoran Švec/Josip Horvat, Suzuki Samurai. Naši susjedi iz Slovenije nisu popuštali u borbi te je posada Rok Petelin/Luka Petelin, Jeep Wrangler završila na 20. mjestu, dok je druga posada u sastavu Erik Špacapan/Dejan Mervič, Jeep Wrangler, osvojila 47. mjesto.
U Adventure je prvo mjesto pripalo posadi Victor Stolyarchuk/Alexey Shokin, RUS, LR Defender 90TDI (15:37:45), drugo mjesto posadi Georg Lach/Christoph Mostler, A, Jeep YJ (16:33:22), dok je na 3. mjestu završila posada Janez Krivic/Klemen Krivic, SLO, PUCH 230 GE (17:39:16).
ATV vozači svi redom dolaze iz Nizozemske, a redoslijed u poretku je prvo mjesto za Richard Van Oevelen, Can Am Outlander XMR800 (20:46:13); drugo mjesto Andre Hanemaaijer, Yamaha Grizzly 700 (20:58:25), te 3. mjesto Arjan Wisse, Yamaha Grizzly 700 (21:21:37).
* Rezultati Croatia Trophy 2012.
* Rezultati CT Adventure 2012.
* Rezultati CT ATV 2012.

ARHIVIRANI ČLANCI

NOVI PROGRAM I PRAVILNIK - KC

PROGRAM:
18.09.2010 (subota)
... više

OFF ROAD DRUŽENJE - ŠIRINEC 2010.

Od petka do nedjelje (10-12.09.2010.) ... više

OFF ROAD - SARAJEVO 2010.

Postovani,
mjesto okupljanja je ... više

PRAVILNIK I PROGRAM ZA VRBOVEC

Program 8. off road susreta - ... više

OFF ROAD DRUŽENJE U KLANI OVOG VIKENDA

Pozivnica organizatora za 4. druženje u ... više

SLIJEDI OFF ROAD NATJECANJE U VRBOVCU

Za 3 tjedna održati će se još jedno off road ... više

KATUN 2010.

Održano je off road natjecanje u ... više

UNA TROPHY 2010.

U nastavku se nalazi poziv na off road ... više

DRUŽENJE U KLANI

Dečki iz ORK 4x4 Uspon i ove godine ... više

www.euro4x4parts.com

Orbis hosting

ORK Schnee
kupujte, prodajte, družite se...
::: SLIKA MJESECA :::
slika mjeseca...
::: I N F O :::
::: MJESTO ZA VAŠ BANNER :::

PRERAČUNAJ

cm

feet

inch

Vrijednosti: 1 Inch = 2.54 cm, 1 Feet = 30.48 cm, 1 Feet = 12 Inch
::: A N K E T A :::
Smatrate li da je naplata radi opstanka Portala i Foruma:
potrebna
potrebna i dobra
nepotrebna
dobra - cijene su OK
dobra - cijene su preniske
dobra - cijene su previsoke
loša
svi tako rade
važno da opstane
svejedno mi je, iako pratim
ljudi su škrti platiti reklamu
ne znam
 

Vrati na vrh stranice

HR Off road portal Schnee © 2004-2018. Sva prava pridržana. l Autorska prava

Osvježeno: 29.11.2013.