BELGIJSKA POSADA NAJBOLJA NA CT

Najbrža na 11. Croatia Trophyju je belgijska posada u Toyoti – Marc Eyckens i Jo Raemen.

Na drugom mjestu ovogodišnjeg CT-a ostala je njemačka posada u rozom Puch-u koja je lani bila najbolja – Thomas Shuker i Jasmin Moll, a treće mjesto je pripalo još jednoj njemačkoj posadi – Burkhardu Eggemann i Dennisu Nedobitkin.

Mnogima favoriti, engleska posada James Marsden i Mark Birch u Land Roveru, završila je CT 2009. na 4. mjestu, no pitanje je koliko bi se visoko popeli da na predzadnjoj etapi nisu ostali u kvaru.

Razlika između 3. i 4. mjesta u ukupnom poretku je 17 minuta, i da nije bilo popravka diferencijala, u najgorem slučaju bi osvojili 3. mjesto.

Nadamo se da će imati više sreće slijedeće godine.

Slijedeća 2 mjesta ukupnog poretka su pripala svima dragim i simpatičnim posadama Stefan Pracht – Daniel Fabb (5. mjesto) i Christian Poprask – Christoph Krammer (6. mjesto).

Od domaćih posada, dvije su odustale, a 3 su zauzele izvrsno 7., te 17. i 19. mjesto ukupnog poretka.

Na kraju, u tabeli konačnih REZULTATA CT 2009., lako je uočljivo da je od startanih 39 posada na početku, samo njih 25 izdržalo do zadnjeg dana.

U Foto galeriji se sada nalaze i preostale etape te možete pogledati kako su posade provodile drugu polovicu natjecanja.

Light varijantu odvozili su ovim redom:

1. mjesto: RUUD MORTIER – JAN VAN HOUTTE , B, LAND ROVER
2. mjesto: MARKUS OSE – MANUEL KOPPMEIER, D, TOYOTA
3. mjesto: TORSTEN MENZEL – JENS NOTTEBOHM, D, SUZUKI;

dok su ATV-ovci osvojili:

1. mjesto: JAROSLAW WITAS, PL, HONDA i JAROSLAW MALKUS, PL, HONDA te
2. mjesto THOMAS BURKHARD, D, POLARIS i FRITZ BECKER, D, YAMAHA

Podijeli