HR Off road portal
ORK Schnee
Dobrodošli na site!
Javite detalje o događanju i time informirajte dio javnosti ... :)
IZ SVIJETA OFF ROADA
AUTOSPORT
OD SVEGA PO MALO
ZABAVA
KONTAKT
AKO NISTE ZNALI...
::: C I T A T :::
Jučer sam bio pametan. Stoga sam ľelio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
Sri Chinmoy
JESTE LI ZNALI DA ...
... zarez napravljen na kori stabla uvijek ostaje na istom razmaku od tla iako stablo konstantno raste?

OPIS "GRUPIRANJA" NA OFFROAD ADVENTURE CAMPU
20.08.2017.

Na web stranici ORK Schnee pojašnjeno je "grupiranje" (smještaj) svih onih koji će na ovaj ili onaj način posjetiti Offroad Adventure Camp kod Westgate Shopping City-ja u Zaprešiću.
Kako je u prezentaciji uvršten slikovni prikaz za 3 grane (kamp, sajam i poligon za SUV i motocross), na stranici www.ork-schnee.com možete pogledati tekstualni i slikovni opis podjele terena, odnosno plan i raspored.

U slučaju dodatnih pitanja ili pojašnjenja, možete se obratiti glavnom organizatoru putem njegove web stranice: www.offroad-camp.eu ili organizatoru za Extreme off road - ORK Schnee na gornjem linku, odnosno putem e-maila: schneehr@gmail.com, ili na GSM: +385 (0)91 922 8904.
OFFROAD ADVENTURE CAMP - PRIPREME UNAZAD 10-AK DANA
19.08.2017.


18. ISTRA OFF ROAD 2017.
18.08.2017.

AMK NO LIMITS ISTRA vas i ove godine poziva na međunarodno druženje vlasnika terenaca, motocrosa i quada pod nazivom Istra Off Road 2017., a koje se održava već 18. put.
Lokacija je ista - u Katunu Trviškom blizu Pazina, poligon Arena kraj mjesta Buići koji se nalazi 600 m od glavne ceste Pazin-Motovun.
Ako ima onih koji su nesigurni, bez brige, organizator će postaviti uz ceste putokaze "Off Road Utrka" sve do poligona.
Kategorije koje će se voziti podijeljene su ovako:
SUBOTA
1. Road book hard
2. Road book soft
NEDJELJA
1. Brzinac do 2000cm3
2. Brzinac preko 2000cm3
3 .Brzinac diesel
4. Ženska posada
5 .Extrem
6. Turistička vožnja u koloni
7. Quad
8. Motocros
Startnina za oba dana uključuje sudjelovanje u jednoj ili više kategorija, majice, večeru, doručak i ručak za 2 osobe, + pehari za prva tri mjesta po klasama, prostor za kampiranje, sa sama startnina iznosi 400,00 kn.
Startnina za jedan dan uključuje ručak za 2 osobe + pehar i iznosi 250,00 kn.
Za gledatelje će biti osiguran veliki fond nagrada, a ulaz je slobodan.
PROGRAM ovog off road druženja je ovakav:
SUBOTA, 02.09.2017.
15.00 - 18:30 - prijave (poligon Buići -Katun Trv.)
15.30 - 18.30 - trening natjecatelja, VOŽNJA PUBLIKE
18:30 - 19:30 - prolog za startnu poziciju na road booku
19.30 - 20.30 - večera
20.30 Start Road booka
22:00 Noćna zabava
NEDJELJA, 03.09.2017.
09:00-10:00 - doručak i dodatne prijave
09:30 - start road book Turist u koloni
10.00 - start hard na poligonu
-- : -- start brzinaca na poligonu
-- : -- natjecanje djece u dječjim električnim vozilima ako ga imaju u vlastitom posjedu, te zabava u dječjem trampolinu
-- :-- vožnja publike u pauzama natjecanja
14:00 - ručak
18:15 - izbor Miss i Mistera Istra Off Road 2017
19:00 - proglašenje pobjednika i izvlačenje nagrada za gledatelje
Prijave natjecatelja se primaju do 01.09.2017 na mail: vedran.sculac@pu.t-com.hr ili sculacv@gmail.com, a na dan utrke na prijavnom štandu u sklopu poligona.
Za sve dodatne informacije obratite se Vedranu Šćulac na mobitel: +385 91 2533 863 ili putem navedenih mailova.
OFF ROAD DRUŽENJE U BIH
17.08.2017.

Stigao je poziv na off road druženje koje će se održati u selu Johova (Bosanska Dubica) u subotu, 26.08.2017.
Druženje je zabavnog karaktera iako ima i elemente natjecanja, ne boduje se, a zamišljena je da se krug dužine cca 5-6 kilometara odvozi 10 puta. Start će biti masovni, što znači da oni koji se prvi probiju do trase, mogu osigurati "čistiji" teren i moguće bolji plasman.
Organizator kaže da će unutar natjecateljskog dijela biti i 2 kontrolne točke (KT). Da li su te dvije točke za svih 10 krugova, ili se mislilo da će svaki krug imati 2 KT, najbolje je provjeriti osobno svojim dolaskom. Sama kružna vožnja će biti ograničena na 6 sati, a posade će se rangirati prema odvoženim krugovima i prikupljenim KT unutar tog vremena.
Ostale važne informacije su da će trasa biti pripremljena za vozila u rangu softa i harda pa organizator uvjetuje i obavezno vitlo.
Start je u 10,00 sati, kotizacije nema, hrana je besplatna (janjetina, odojak - ručak, večera), za pobjednike su osigurani pehari i novčane nagrade - najbolji u vožnji će dobiti 250 eura, osigurana je lokacija za kampiranje, a u blizini je i Bosanska Dubica gdje se može prespavati u hotelu.
Dolazak je obavezno najaviti unaprijed organizatoru na mail: dusan.elim@gmail.com, ili na broj telefona: +38765296396 - Dušan.
Ovim putem organizator zahvaljuje sponzorima i selu Johova na pomoći oko organizacije i prijema sudionika.
OBAVIJEST OFF ROAD KLUBOVIMA
15.08.2017.

Za nešto više od mjesec dana dogoditi će se 1. Offroad Adventure Camp, sajam vozila, opreme, raznih društava i klubova koji su uže ili šire vezani uz bilo kakav vid off roada.
Kako je na ovom sajmu predviđeno predstavljanje i off road klubova (ORK) i vozila njihovih članova (odnosi se na sve ORK bez obzira iz koje zemlje dolaze), mole se svi zainteresirani ORK da ispune prijavnice te da ih proslijede na mail: schneehr@gmail.com što prije.
Naime, uskoro se kreće u tiskanje kataloga IZLAGAČA te svi koji planiraju doći predstaviti svoj klub tako što će izložiti svoje vozilo i prezentirati ga medijima i posjetiteljima, trebali bi dostaviti Prijavnicu i kvalitetniji logo kluba koji predstavljaju kako bi se podaci i logo mogli pripremiti za tisak kataloga izlagača.
Off road sajam će trajati 5 dana (od 27.09.-01.10.2017.), a zadnja 2 dana će biti organizirano off road natjecanje u kategorijama SOFT, HARD i EXTREME u organizaciji ORK Schnee.
Natjecanje će se odvijati na poligonu u sklopu sajma i biti će osigurani pehari i nagrade za prva 3 mjesta svake kategorije, te medalje za sve ostale natjecatelje.
U robne nagrade za najbolje u kategorijama se uključio i Euro4x4parts čija je djelatnost vezana uz off road dijelove i opremu za terenska vozila.
Prijavnice za izlagače (kako za ORK, tako i za sve ostale izlagače) i za sudjelovanje u utrci, kao i prezentacije na nekoliko jezika (EN, DE, IT, SLO, HR) se nalaze na stranicama organizatora: www.ork-schnee.com i www.offroad-camp.eu.
Dakle, mole se predstavnici ORK da, u slučaju da im je ova ponuda interesantna, što prije ispune Prijavnice te ih zajedno sa logom/znakom ORK dostave organizatoru.
NE PROPUSTITE OBAVITI PRIJAVE!
30.07.2017.

Iako se čini da do 1. Offroad Adventure Campa ima još dosta vremena, svjesni smo da će 27.09.2017. doći brže nego što mislimo.
Puno je informacija koje treba podijeliti pa ćemo danas navesti neke važnije.
Radi se o prvom off road sajmu na području Hrvatske, preciznije na području Westgate Shopping centra - Zaprešić, čiji je organizator Offroad Adventure Camp, a sajam će trajati 5 dana (27.09. - 01.10.2017.).
Sajam je namijenjen promociji bilo kakvog vida off roada (auto kuće - SUV vozila, crosseri - od bicikala, motocikala i sl., kamperi i šatoraši, svi oni koji imaju odjeću, obuću i raznu opremu za sve off road grane, pa tako i za planinare, lovce itd., off road klubove i njihova terenska vozila, bilo da su od original ili su izvršene razne prerade, turističke agencije ili firme koje se bave team buildingom i sve ostalo što vam padne na pamet, a nije ovdje nabrojano). Izvrsna promocija onog što radite, dobra prilika za sklapanje poznanstava i širenje kontakata i poslovanja.
Sve što trebate napraviti već sada je - prijaviti se putem Prijavnice za IZLAGAČE, i to najkasnije do 15.08.2017. do kada će to biti moguće.
Prostor je "limitiran", a već sada ima prijava iz susjednih zemalja, tako da treba prostor rezervirati na vrijeme.
Sve informacije možete pronaći na stranicama glavnog organizatora sajma www.offroad-camp.eu
Unutar ovog petodnevnog događanja, moći ćete pogledati i izložena vozila off road klubova, možda odvoziti kraću dionicu na poligonu prema željama: hard, soft ili extreme.
Naime, domaći off road klubovi koji će biti u prilici, izložiti će svoja "trkaća" vozila, a za vikend će moći sudjelovati na utrci. To je, usput, idealna prilika da se svi koji nisu imali prilike, malo upoznaju sa prolaznošću naizgled "nemogućih" situacija na terenu.
Poligon na kojem će se odvijati utrka ima dovoljno prirodnih prepreka (šljunak, drveće, nagibi itd.), tako da će biti pregledno za sve posjetitelje ili sudionike.
Organizator Extreme off roada - ORK Schnee, na svojoj će stranici objavljivati sve važne i nevažne informacije, a njima se možete javiti i - prijaviti, ukoliko odlučite predstaviti svoj klub, bilo da se radi o izlagateljskom dijelu, bilo da poželite "upaliti" malo adrenalina u venama vožnjom na poligonu.
Da se ne prepisuje tekst, dodatne informacije možete pratiti na stranicama ORK Schnee - schneehr@gmail.com.
11. OFF ROAD CUP KRIŽEVCI
29.07.2017.

ORK Križevci organizira svoje 11. off road druženje sa elementima natjecanja koje će trajati 3 dana i to u periodu od 08/09/10.09.2017. (petak, subota, nedjelja).
Pripreme već traju i za sad se zna da će noćni roadbook biti dug oko 17 km.
Noćni roadbook će se posebno nagraditi peharima (PI se neće pribrajati vožnji u ostale dane), te se on dodatno doplaćuje sa 75,00 kn po osobi i uključuje večeru za posade (petak).
Kotizacija za subotu i nedjelju iznosi 225,00 kn po osobi, a uključuje u subotu: doručak, lunch-paket, večera, te u nedjelju: doručak, ručak, majica.
Ukoliko je u pitanju avansno plaćanje, organizator odobrava 10% popusta.
Prijave su već započele, a za sve koji to još nisu obavili, uplate kotizacija možete izvršiti na broj računa ORK Križevci: HR2223600001101832480, a prijave zajedno sa potvrdama uplate šaljite na e-mail: robert.antolkovic.ra@gmail.com.
Uz navedene informacije, važno je napomenuti da se mijenja i lokacija okupljanja (kamp) na prostorno veću površinu, pa ćemo se ove godine utaboriti u Osijeku Vojakovačkom (Dom).
Program sa satnicom će biti uskoro objavljen.
Pokrovitelji ovog događanja su: Grad Križevci, ZTK Grad Križevci, ZTK Koprivničko-križevačke županije.
WESTGATE OFFROAD ADVENTURE CAMP
22.07.2017.

Grad Zaprešić i Westgate Shopping City najavljuju jedinstveno međunarodno sajamsko događanje.
Od 27.9. do 1.10.2017. na sjevernom platou ispred Westgate Shopping Citiya u Zaprešiću održat će se prvi međunarodni sajam automobila, motocikala te kamping i prateće opreme kao i ostale industrije vezane za boravak u prirodi Westgate Offroad Adventure Camp.
Na vanjskoj površini od preko 65.000 m2 u prirodnom ambijentu podijeljenom u tri tematske cjeline osim sajamskog dijela ponude, posjetitelji će moći isprobati atraktivna SUV i terenska vozila na offroad poligonu i uživati u natjecanjima na ekstremnoj offroad stazi kao i utrkama motocikala, quadova i downhill bicikala na supercross stazi koje će organizatori urediti u sklopu sajamskog prostora.
Sajam će u prvoj godini ugostiti najavljene izlagače i proizvođače iz Slovenije, Italije i Austrije. Obzirom na sadržaj sajamskog događanja i Hrvatske turističke orijentacije na sajmu će biti predstavljen i projekt u suradnji sa Ministarstvom turizma za unapređenje turizma kontinentalne Hrvatske „Kamp stop Adria“ . Projekt koji će novim zakonskim rješenjima u tom najbrže rastućem segmentu turizma ne samo u Hrvatskoj omogućiti aktivno uključivanje lokalnih zajednica za unapređenjem turističke ponude kontinentalnog dijela Hrvatske.

Novim pristupom u prezentaciji, bogatim popratnim sadržajima i programom te svojim smještajem i infrastrukturom Westgate Offroad Adventure Camp zasigurno će privući velik broj posjetitelja koji svojim dolaskom i kupnjom ulaznice, koja je ujedno i bon za konzumaciju pića, sudjeluju u nagradnoj igri sa bogatim nagradama sponzora.

Program sajma:
27.09. srijeda - Otvorenje sajma (novinarski dan)
28.09. četvrtak - Sajamski dan sa extreme offroad demonstracijom
29.09. petak - Sajamski dan sa super cross natjecanjem motocikala, quadova i bicikala
30.09. subota - Sajamski obiteljski dan - camper’s & BBQ challenge
+ večernji koncert + extreme offroad natjecanje
01.10. nedjelja - Sajamski dan sa offroad demo programom

Sve informacije o Westgate Offroad Adventure Campu mogu se dobiti na službenoj stranici:
www.offroad-camp.eu ili upitom putem maila na press@offroad-camp.eu.

Off road klubovi koji žele sudjelovati bilo kao izlagatelji/prezentatori svojih natjecateljskih vozila, bilo sudjelovanjem kao natjecatelji, mogu se javiti u ORK Schnee - schneehr@gmail.com.


www.euro4x4parts.com

Orbis hosting

ORK Schnee
kupujte, prodajte, družite se...
::: SLIKA MJESECA :::
slika mjeseca...
::: I N F O :::
::: MJESTO ZA VAŠ BANNER :::

PRERAČUNAJ

cm

feet

inch

Vrijednosti: 1 Inch = 2.54 cm, 1 Feet = 30.48 cm, 1 Feet = 12 Inch
::: A N K E T A :::
Smatrate li da je naplata radi opstanka Portala i Foruma:
potrebna
potrebna i dobra
nepotrebna
dobra - cijene su OK
dobra - cijene su preniske
dobra - cijene su previsoke
loša
svi tako rade
važno da opstane
svejedno mi je, iako pratim
ljudi su škrti platiti reklamu
ne znam
 
 

Vrati na vrh stranice

HR Off road portal Schnee © 2004-2018. Sva prava pridržana. l Autorska prava

Osvježeno:13.10.2017.